VELIKA GALERIJA Vrijeme je za novu školsku torbu! Odabrali smo neke od najboljih i najljepših! Koju vi birate?

1208


Još koji dan i vaš školarac će vas krenuti vući za rukav govoreći vam „mama, mama, trebam novu torbu“! E pa da biste preduhitrili svoje klince i klinceze odlučili smo olakšati! Ni manje – ni više, nego s više stotina modela.

Birate li torbu ili ruksak, ili vam pak treba sportska torba, mi imamo najbolju adresu na kojoj uz torbe možete pronaći i cijeli niz stvari za vašeg školarca.

A-shop, prema svemu što smo vidjeli, ima najbolju ponudu, a cijene su im prilično konkurentne. Uvijek imaju neke akcije i popuste, a novost je i da imaju outlet grupu pa tako neke stvari možete dobiti čak 60% jeftinije.

Prije nego dođete do VELIKE galerije torbi u našem članku, samo da vas pripremimo! Imaju gotovo sve najdraže brendove školarcima. Tako u A-shopu možete pronaći torbe Belmil, Gorjuss, Under Armour, Anekke, Herlitz, Street, Connect, Tiger te Karbon.

Trenutno vas čeka i popust od 15%, stoga požurite.

Torbe u ovom web shopu imaju po kategorijama pa ćete tako s lakoćom pronaći torbu prema uzrastu vašeg školarca. Kako brojne roditelje, ali i djecu, muči teška torba, tu su i torbe s kotačima i ručkom. Ako odaberete jednu od ovih torbi, srce vam više nećete pucati dok ispraćate dijete u školu.

A sad pravac na A-shop. Najprije bacite oko na našu galeriju, potom pogledajte i ostali školski pribor, a onda brzo na njihovu web stranicu i nabavite školsku torbu bez gužvi i čekanja u redu. Ona će stići na vašu kućnu adresu u roku od sedam dana.

WEB shop: a-shop.hr

FOTO: PROMO