U Samobor stiže najveća diva domaće estrade

1852


Josipa Lisac, koja je tradicionalno u prošlosti održavala koncerte na svoj rođendan i Valentinovo, ove godine u Samoboru će održati intiman koncert u novouređenom samoborskom kinu na Dan zaljubljenih, 14. veljače.

Originalnog kapaciteta od svega 242 mjesta, zbog aktualne epidemiološke situacije ulaznice će biti u prodaji na način da je između grupe ljudi tj. kupaca koji su zajedno ostavljeno po jedno prazno mjesto. Tako će kapacitet za ovu prigodu biti svega 200, što ovaj koncert čini još ekskluzivnijim.


Bit će ovo prvi Josipin nastup nakon tradicionalnog koncerta za Karla Metikoša koji je održala 19. prosinca u rasprodanoj dvorani Lisinski u Zagrebu. Naša najveća glazbena umjetnica i ovoga puta dolazi u pratnji svog benda, a publiku će provesti kroz svoj golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva. Riječ je o velikim klasicima kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, “Magla” te novije “Tu”, “Tebi putujem” ili “Daleko”.

Ulaznice po cijeni od 160 kn u prodaju idu već sutra, u utorak 1. veljače od 09:00, na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Ulaz na koncert je moguć uz Covid potvrde ili negativan test ne stariji od 48 sati.

FOTO: Marjan Radović

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.