U Osijeku se dogodilo nešto lijepo! Ovo je posebno razveselilo Marina Županovića

278

Atletski klub Slavonija – Žito Osijek na svojim je stranicama objavio lijepu vijest. Pridružili su se #HASOSI-u, tako da napokon grad Osijek i Osječko baranjska županija ima svoj klub za paraatletičare.

Njihovom novom članu Marinu Županoviću poželjeli su dobrodošlicu, koji je do nedavno bio član AKOSI Vinkovci, obzirom da grad Osijek nije imao svoj klub.

Marin Županović je državni prvak u bacanju diska i koplja (F54), aktualni državni rekorder u bacanju koplja (F54) s rezultatom 20,05 m.

Marin je trenutni kandidat Atletskog kluba Slavonija Žito za velika međunarodna natjecanja od kojih je u drugom mjesecu WPA Dubai 2023 za koje se Marin upravo priprema, a nakon toga i Svjetsko prvenstvo Pariz 2023., kao i Paraolimpijske igre Pariz 2024.

-Sve će odrediti treninzi i zdravlje. Želje su jedno, a mogućnosti drugo.Trudit ćemo se. Imam dobre trenere, radimo…a rezultat naravno očekujem. Jako sam sretan što napokon Osijek ima svoj klub i što sam dio njega. Isto tako ovim putem zahvaljujem i mojem dosadašnjem klubu AKOSI Vinkovci na tri godine predivne suradnje. Sada idemo raditi, ispričao nam je Marin u kratkom razgovoru.

Foto i tekst: PR

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.