U Opatiju stiže zvijezda koju obožavaju sve generacije! Sve će se događati ispod zvjezdanog neba!

938


Koncert koji se ne propušta – Zorica Kondža, ljetna pozornica Opatija, 23.08.2024.!

Pjevačka ikona Zorica Kondža, obožavana generacijama kao i njezine pjesme, nastupima uživo začiniti će i ovo ljeto.
Dok njezina dva aktualna singla ‘Promjena’ i ‘Na kraju puta’ (sa kojim je nastupila na festivalu Melodije Jadrana), odlično plove radijskim eterom i srcima publike, pred nama je jedna posebna glazbena večer sa Zoricom.

Sve to dogoditi će se ispod zvjezdanog neba u srcu Opatije, jer upravo tamo na jednoj od najljepših ljetnih pozornica, Zorica priprema svoj dugoočekivani koncert 23.08.2024. – veliki glazbeni spektakl s početkom od 21h, koji se ne propušta!


Istinski glazbeni sladokusci zasigurno će uživati u širokom repertoaru glazbenih djela jedne od naših najboljih glazbenica kao što su ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Tako je lako’, ‘Ti si moj san’, ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Vrijeme ljubavi’, kao i vokalu kojeg krasi mediteranski temperament savršeno spojenog sa modernim žanrovima poput soula, bluesa i rock and rolla, a koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svi koji znaju Zoricu, jasno je da sve ovo garantira odličnu atmosferu i nezaboravan provod, zato požurite rezervirati svoje mjesto na vrijeme, a ulaznice možete osigurati putem sustava Eventima.

‘Više puta sam bila kao gost na koncertima održanim na ljetnoj pozornici, a sada imam čast i dobila sam priliku da po prvi puta održim svoj solistički koncert, u prekrasnoj Opatiji.
U tijeku su već i pripreme sa mojim bendom, a ovaj koncert biti će kruna ljetne turneje.
Zahvaljujem se i svojoj publici, koja me prati sve ove godine, i raduje me što ćemo zajedno zapjevati 23.08., u predivnom ambijentu opatijske ljetne pozornice.’
, poručila je Zorica

Spomenuti koncert održati će se u koprodukciji Hit Recordsa i Moj koncert, uz iskusnog producenta Damira Osredečkog, što garantira ujedno najviši produkcijski i organizacijski nivo.

Vjerujemo kako nema bolje pozivnice za provesti čarobnu ljetnu večer pod otvorenim nebom uz jedinstvenu glazbenu divu, Zoricu Kondžu. Vidimo se, 23.08., u Opatiji na ljetnoj pozornici od 21h!

Foto: Privatni album Zorica Kondža

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.