U Opatiji će se istraživati svijet ispod površine! Ovo će biti prava poslastica za sve posjetitelje

666

Svijet ispod površine obilježit će punoljetni Liburnicon

Opatija – Vrijedna ekipa iz udruge Kulturni front i ovogodišnje ljeto provodi u pripremi  Liburnicona – jednog od najvećih i najdugovječnijih Fantasy & SF Festivala u Hrvatskoj.

Svoju punoljetnost Liburnicon će obilježiti kao i prošle godine, na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki, u svom starom terminu – trećem vikendu u kolovozu, odnosno od 18. do 20. kolovoza.

– “Osamnaesti Fantasy & SF Festival Liburnicon istraživat će Svijet ispod površine.  Riječ je o širokoj temi koja može obuhvaćati Sci-Fi, fantastične, no i stvarne sadržaje vezane kako za svjetove ispod površine vode, tako i za one ispod površine zemlje… a možemo razmišljati i apstraktnije te tako temu povezati i sa svjetovima ispod površine svijesti”, pojasnili su organizatori te istaknuli kako Liburnicon ima svoj poseban program i za one najmlađe.

– “Program Liburnicona objedinjuje ozbiljne i zabavne sadržaje i stvara jedinstvenu atmosferu koja ga čini jednim od najvećih festivala za mlade u regiji, a Opatiju uvodi  u uzbudljivi svijet mitologije i folklora, SF i fantasy književnosti, filma te naprednih znanosti i tehnologija”, dodali su organizatori te istaknuli da se sama lokacija nalazi odmah uz more, a dijeli se na unutrašnji prostor fakulteta gdje se primarno održavaju predavanja, kvizovi i radionice, te na vanjski dio koji je primarno namijenjen za zabavni sadržaj festivala.

– “Dođite skupa s nama istražiti i otkriti kakvi svjetovi ispod površine postoje! Tko zna što ćemo sve otkriti” zaključili su organizatori.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.