U Kutini padali od smijeha! Ankica podigla atmosferu, ali ne i ocjenu!

2750


Djelatnik trgovačkog lanca Davor Mutić ugostio je protukandidate četvrtog dana moslavačkog tjedna ‘Večere za 5’. Mladić iz Kutine prijavio se u emisiju na nagovor prijatelja, a za svoju večeru dobio je 36 bodova i time prešao u ovotjedno vodstvo. Dobio je dvije osmice – od Goranke i Ankice te desetke od Deana i Vlatke. “Zaslužio je i više, ali ovako sam odlučila”, komentirala je Ankica ocjenu. “Od predjela do deserta – sve fenomenalno, vjerovao sam u Davora i žao mi je samo onih koji nisu vjerovali”, zaključio je, pak, svoju desetku Dean.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Pripravu večere Davor je započeo desertom – ‘Josipinim ledenim mmmm’. Naziv je to posvećen njegovoj djevojci. Ledeni vjetar omiljeni je kolač Davorove Josipe pa je odlučio i on istom slasticom kandidate počastiti. Uslijedila je potom priprava ‘Jesenskog Mixa’ – glavnog jela u kojem je glavna zvijezda punjena teletina. Za kraj – predjelo u vidu ‘Francuskog poljupca’ posljednje je čega se Davor prihvatio u svojoj kuhinji. Smotuljke od lisnatog tijesta punio je francuskom salatom, a onda se bacio na pripremu za doček gostiju uz aperitiv.

Domaća dunja ili jeger – pitao je Davor ekipu na aperitivu, a većina se odlučila za dunju. “Imali smo veliki izbor aperitiva, mogli smo odlučit hoćemo jedan ili drugi”, sarkastičan je bio Dean. “Mislim da je bio veseo, ali znoj ga je probio”, prognozirala je Ankica da je Davor imao tremu. “Pio sam domaću dunju, jako fini liker od dunje”, zaključio je Dean.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Uslijedilo je predjelo – ‘Francuski poljubac’. Rolice s francuskom salatom, uz pršut, Davor je poslužio kao prvo jelo. “Predjelo je izgledalo jako lijepo, drago mi je što se potrudio i nešto novo napravio”, pohvalila je domaćina Goranka. “Domišljato”, dodao je Dean. Vlatka je prvi put probala francusku salatu i bila je oduševljena, a složila se i Ankica – nije imala prigovora. ‘Jesenski mix’ stigao je u vidu teletine i riže s umakom od gljiva, a za kraj je ekipi stigao desert – ‘Josipin ledeni mmmm’.

“Okus je bio odličan, za razliku od Vlatkinog deserta, Davorovo u čaši je domišljato i dobro se stisnulo. Jagoda, šlag, voće, kora na kraju – perfektno”, pohvalio je Davora Dean. Atmosferu je, uz desert, podigla i vesela i vedra Ankica, koja je razvedrila cijelu ekipu – toliko da su ‘padali’ od smijeha. Uz svirku i pjesmu Davorovog brata Danijela vesela večer se privela kraju. “Fenomenalno, Davor i njegov brat su odlična kombinacija”, pohvalio je braću Dean, a složila se i Vlatka.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.