Jeste li znali da Baranja ima svoj safari? Ovaj je drugačiji od ostalih i morate ga posjetiti

0
4553

Da je Baranja pravi hit među ljubiteljima prirode i mira, to znamo! Ali da ima svoj safari i to ne običan – e to je nešto novo unatrag pet godina i postalo je pravi mamac za turiste.

Baranja ima svoj Vinski foto safari by Go2Baranja, a riječ je savršenom spoju izleta, fotografiranja i kušanja vina, ali i drugih poslastica za nepce.

Ove godine Vinski safari nudi gotovo deset točaka na kojima će se moći kušati vino, a ove godine imaju i Gin point na kojem će se kušati gin koji mijenja boju. Tu su i tematski pointovi, a svi koji se prijave čeka ih profesionalna foto i video pratnja pa će tako uspomene biti zabilježene zauvijek.

Svaki sudionik dobit će i Go2Baranja majicu, čašu i tobolac, šešir, kartu, ručak, snack ali i još puno iznenađenja. Okupljanje počinje u Suzi u 10 sati. Nakon toga kreće tura pješice poljskim putevima – sve do vinograda, a prijaviti se možete na ovom LINKU.

Kotizacija za Vinski foto safari stoji svega 200 kuna, a vjerujemo da smo ti naveli dovoljno razloga da posjetiš Baranju i sa sobom povedeš neku kul ekipu. Broj mjesta je ograničen.

FOTO: Gordan Trtanj

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime