Jeste li znali da je ovog turskog glumca supruga spasila u teškim trenucima?

3853

Erkan Petekkaya jedan je od najpoznatijih turskih glumaca, a odigrao je brojne uloge među kojima je i ona Džihana u hit-seriji ‘Tuđi život’. U središtu radnje su dvije obitelji, jedna bogata, a druga siromašna, žrtve su greške medicinske sestre koja je zamijenila njihove bebe pri rođenju. Istina o ovom događaju izlazi na vidjelo tek nakon 15 godina, iznenada mijenjajući živote svih uključenih. Ova neočekivana situacija izaziva napetosti zbog razlika u bogatstvu između obitelji, ali isto tako stvara duboku povezanost između majke Gülseren i oca Cihana, koji su odgajali tuđu djecu. Dok obitelji pokušavaju razumjeti novonastalu situaciju, Gülseren i Cihan otkrivaju svoje međusobne osjećaje. Ova priča preoblikuje njihove živote i dovodi do romantične veze između Gülseren i Cihana, dok se njihove kćeri suočavaju s istinom koja će ih promijeniti zauvijek.

Sve o turskim serijama PRATI NA OVOM LINKU.

Turski mediji su otkrili da popularni glumac odbija snimati ljubavne scene kako ne bi uznemirio javnost i da tu klauzulu dodaje u ugovore. Erkan je od 2003. u braku s inženjerkom geologije Didem i imaju sina Cem Cana. Glumac je svojedobno rekao da mu je najsretniji trenutak u životu bio kada je dobio sina i primio ga u naručje. 

Erkan je otvoreno progovorio o problemu s alkoholu, a istaknuo je da mu je žena pomogla da to prebrodi. “Imao sam velikih problema i ne sramim se to priznati. Nisam se znao nositi sa stresom. Utjehu sam nalazio u alkoholu, a Didem je vjerovala da se mogu promijeniti i biti bolji muškarac”, ispričao je glumac. 

Sve o turskim serijama PRATI NA OVOM LINKU.

Otkrio je i da se godinama borio s problemima s bubrezima. “Dva puta sam operirao lijevi bubreg, desni mi ne stvara probleme, ali u lijevom i dalje imam tri kamena”, ispričao je. Zbog toga nerijetko završi u bolnici. 

Ti trenuci su ga naučili da novac ne donosi sreću u životu. “Zdravlje mi je na prvome mjestu, a novac je nužno zlo. To sam shvatio nakon što sam završio na dvije hitne operacije”, zaključio je Erkan koji se može pohvaliti golemim honorarima za svoje uloge. 

Sve o turskim serijama PRATI NA OVOM LINKU.

Seriju ‘Tuđi život’ gledajte na platformi Voyo!

FOTO i tekst: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.