Šuška se, šuška… Je li fatalni turski glumac našao novu ljubav?

7219


Karijera turskog zavodnika, Cana Yamana, u Italiji je dobila zamah zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu sapunice ‘Sanjalica’, a 2021. godine seli se u Rim kako bi započeo snimanje talijanske kriminalističke serije Viola boje mora’, koju ekskluzivno možete pratiti na platformi Voyo!

Fatalni glumac Can Yaman, koji je pohađao talijansku srednju školu u Istanbulu, 2021. godine odlučio je napraviti prekretnicu u svojoj karijeri te se preselio u Italiju, gdje je ubrzo postao jedno od najprepoznatljivijih imena u zemlji. Ključni motiv njegovog preseljenja u Italiju bio je snimanje talijanske kriminalističke serije ‘Viola boje mora‘ (Viola come il mare’). 

Sve o turskim serijama i glumcima PRATI NA OVOM LINKU.


“Živim u Italiji već gotovo 10 mjeseci i mogu reći da je ovaj predivan kutak u Rimu, u ovom trenutku mog života, mjesto gdje se zaista osjećam kao kod kuće”,  napisao je Yaman 2021., uz objavu na svom Instagram profilu, pozirajući s pogledom na rimski Koloseum. 

Glumac je također podijelio sa svojim obožavateljima video svojih tečajeva talijanskog jezika, otkrivajući da svaki dan provodi tri i pol sata radeći jezične vježbe sa svojom trenericom, kako bi bolje naučio talijanski i osjećao se ugodnije na setu.

Sve o turskim serijama i glumcima PRATI NA OVOM LINKU.

U Italiji je započeo snimanjem reklame za tjesteninu de Cecco, gdje ga je pratila glumica Claudia Gerini. Njegova glumačka karijera u Italiji dobila je zamah zahvaljujući nevjerojatnom i neočekivanom uspjehu turske sapunice ‘Sanjalica’ (‘Erkenci Ku’). Kasnije, njegovu slavu dodatno je povećala znatiželja za tračevima o njegovim ljubavima, pri čemu je najznačajnija veza bila s njegovom bivšom djevojkom, lijepom talijanskom sportskom voditeljicom Dilettom Leotti. 

Iako je stekao vojsku obožavatelja, popularnost mu je donijela i neke neželjene izazove. Prema izvještajima medija, Can je iznio svoje zabrinutosti zbog opsesivnih talijanskih obožavateljica koje su prešle granice putem društvenih medija. Neki su obožavatelji otišli i korak dalje, pokušavajući posjetiti njegovu kuću u Rimu. 

Sve o turskim serijama i glumcima PRATI NA OVOM LINKU.

Nakon veze s lijepom talijanskom voditeljicom, o ljubavnom životu ovog privlačnog glumca ne zna se mnogo. Posljednja šuškanja koja su se pojavila putem medija bila su o kemiji između Cana i Francesce Chillemi, koja je započela upravo na snimanju serije Viola boje mora’. Turskom Jasonu Momoi, kako ga mnogi vole nazivati, ovo nije bilo prvo, niti vjerojatno posljednje, šuškanje o ljubavnim vezama s kolegicama sa seta.

Osim svoje iznimne glumačke karijere, Yaman je pokrenuo humanitarnu inicijativu posvećenu najmlađima, nazvanu “Break the Wall”, s ciljem pomoći tinejdžerima koji se suočavaju s teškoćama.

Sve o turskim serijama i glumcima PRATI NA OVOM LINKU.

Uživajte u gledanju šarmantnog Cana Yamana u predivnim talijanskim prizorima u seriji ‘Viola boje mora’ ekskluzivno na platformi Voyo!

FOTO i tekst: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.