Što kupiti ženi za Valentinovo? Donosimo vam prijedloge koji bi mogli oduševiti vašu bolju polovicu

737


Ljubav je sveprisutna i možemo ju pronaći u različitim stvarima, trenucima i ljudima. Jedan od dana kada ju posebno slavimo i obilježavamo je Valentinovo. Dan posvećen najljepšoj emociji, možemo uljepšati tako što ćemo ga provesti s voljenom osobom i pokazati koliko nam znači. S njime dolazi i jedna od vječnih dilema – što pokloniti i koji dar odabrati?

Zapamtite, mali znaci pažnje učinit će Dan zaljubljenih još posebnijim i zauvijek će vas podsjećati na lijepe zajedničke trenutke i vašu ljubav. 14.veljače je sve bliže pa ako još uvijek niste kupili dar i niste sigurni što odabrati, budite sigurni da s lijepim komadom nakita nikada ne možete pogriješiti. To je modni dodatak koji predstavlja znak pažnje, ljubav i prijateljstvo. Odaberite naušnice, narukvice, ogrlice ili neki drugi komad nakita koji će se pretvoriti u nezaboravnu uspomenu i detalj koji će vaša voljena osoba čuvati zauvijek.

Inspiraciju pronađite u Zlatarni Dodić gdje vas očekuje široka lepeza zlatnog nakita s motivom srca, koji je kao stvoren za najromantičniji dan u godini. Decentne narukvice s privjeskom srca savršeno će se uklopiti s malim naušnicama i profinjenim ogrlicama. Ako ipak želite malo upečatljiviji komad, birajte velike naušnice i efektne ogrlice sa zanimljivim privjescima.


Za one prave romantike, koji su odlučili za Valentinovo okruniti svoju ljubav, najbolji izbor je prstenje i kombinacija zlata s dijamantima te dragim ili poludragim kamenjem. Odlučite se za omiljeni oblik, veličinu i boju te ovog Valentinova izrazite svoju nemjerljivu ljubav najljepšim komadom nakita.

Jedinstveni valentinovski komadi čekaju vas u poslovnicama Zlatarne Dodić:
Dubrava 2 – Ilica 46 – City Center one West – City center one Split – Mall of Split – Plitvice mall
ili na https://www.zlatarna-dodic.hr/

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.