Stiže nova turska poslastica! Evo kako ljubav može nadvladati sudbinu!

6373


Nova turska poslastica ‘Igra sudbine’: Otkrijte kako ljubav može nadvladati sve prepreke, čak i samu sudbinu!

Nova šarmantna serija ‘Igra sudbine’ oduševit će vas svojim humorom i neočekivanim zapletima, uz neodoljiv duo koji zrači nevjerojatnom kemijom na ekranu.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Uronite u svijet ljubavi, sudbine i nepredvidivih preokreta sa serijom  Igra sudbine‘! Uzbudljiva serija iz 2021. godine donosi priču koja će vas držati prikovanima za ekrane, prepunu strasti, zabavnih trenutaka, intriga i emocionalnih vrtloga. Nove epizode hit serije Igra sudbine‘ gledajte od ponedjeljka do petka na platformi Voyo!  


Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Ada (Cemre Baysel), mlada i hrabra žena, vjeruje da je njezin život unaprijed određen sudbinom. Uvjerena je da je “nesretna zvijezda” pod kojom je rođena kriva za sve nedaće koje su je zadesile. Ipak, odlučna je promijeniti svoj put i pronaći pravu ljubav. Inteligentna je i snažna, no njezina prošlost je prati na svakom koraku, tjerajući je da se suoči s mnogim izazovima. 

igra sudbine
igra sudbine FOTO: RTL.hr

Ada vjeruje da će zauvijek ostati nesretna ako je prva ljubav napusti. Pokušavajući izbjeći sudbinu svoje obitelji, Ada se zaljubljuje u Rüzgara, studenta iz Albanije kojem prijeti deportacija. Vjerujući da je Rüzgar njezina prva ljubav, Ada mu predlaže lažni brak kako bi spriječila njegovu deportaciju. Na njihovu treću godišnjicu, Ada doživljava veliko razočaranje kada je Rüzgar napušta.  

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Kada se sudbina poigra i spoji je s Borom (Aytaç amaz), samouvjerenim i privlačnim poduzetnikom, Ada će biti prisiljena preispitati svoja uvjerenja. Bora je uspješan i šarmantan poduzetnik koji će promijeniti Adin život. Iako na prvi pogled izgleda kao da ima sve, Bora krije svoje vlastite demone i prošlost koja ga progoni. Njegova veza s Adom će ga natjerati da preispita svoje prioritete i vrijednosti. 

Igra sudbine
Igra sudbine FOTO: RTL.hr

Hoće li ljubav prevladati sudbinu ili će prošlost uvijek stajati na putu sreći? Kroz niz nepredvidivih događaja, Ada i Bora će morati odlučiti hoće li se boriti za svoju ljubav ili će se prepustiti igri sudbine. 

Igra sudbine’ prepuna je emotivnih i dramatičnih trenutaka. Od obiteljskih tajni do poslovnih intriga, svaki trenutak je napet i nepredvidiv, a svaka epizoda donosi nove preokrete i iznenađenja. Aytaç amaz i Cemre Baysel donose nevjerojatnu kemiju na ekran, čineći njihove likove živima i stvarnima. 

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Gledatelji će otkriti kako ljubav može nadvladati sve prepreke, čak i samu sudbinu. ‘Igra sudbine’ je serija koja će vam pokazati da, iako sudbina može igrati protiv vas, prava ljubav uvijek pronađe put.  

Pratite vrhunsku seriju ‘Igra sudbine’ na platformi Voyo, uz nove epizode koje su dostupne od ponedjeljka do petka!

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

FOTO i tekst: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.