Stigao je novi okus koji želimo probati! Ovo je prava mala bomba

398


Super Smoothie sa spirulinom idealan je za obnovu energije pa je pravi odabir za brzi doručak, međuobrok na poslu ili nakon sportskih aktivnosti

b.Aktiv LGG Super Smoothie sa spirulinom novi je član obitelji prve linije mliječnih smoothieja sa supersastojcima u Hrvatskoj.

Zvijezda  novog Super Smoothieja je spirulina, alga specifične plavo-zelene boje bogata proteinima, mineralima i vitaminima koju odlikuju i moćna andioksidacijska i protuupalna svojstva. Upravo je stoga spirulina svrstana u kategoriju superhrane te je jedan od najpopularnijih dodataka prehrani u svijetu.


Predstavljanjem još jednog Super Smoothieja Dukat nastavlja s razvojem svoje ponude smoothieja s dodatkom superhrane čime nudi inovativnu kombinaciju najpopularnijeg funkcionalnog jogurta za imunitet na tržištu, komadića jabuke, breskve i limete te čak dvije supernamirnice – spiruline i kurkume.

Povratak u rutinu nakon ljeta idealno je razdoblje za uvođenje nutritivno bogatih namirnica u svakodnevne rituale kako bi se tijelo i duh dobro pripremili za nadolazeću jesen i hladnije dane. Upravo je zato novi Super Smoothie sa spirulinom i voćem pravi izbor jer sadrži visokovrijednu kulturu LGG®, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te antioksidans vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. 

b.Aktiv™ LGG® Super Smoothie sa spirulinom, jabukom, breskvom, limetom i kurkumom dostupan je na policama trgovina po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10,49 kuna, a možete ga pronaći i na dukatshop.hr uz već dostupne Super Smoothie kurkumu i Super Smoothie matchu.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.