Slavonci razvaljuju! Goran oduševio goste, a Zdravko nervirao Mariju

488

Goranova večera oduševila goste, a pričljivi Zdravko nervirao Mariju: ‘Malo je naporan’

Umirovljenik i vlasnik OPG-a, Goran Pilaš, ugostio je protukandidate drugog dana slavonskog tjedna ‘Večere za 5’. Večeru je spravio od namirnica kao što su kulen, svinjska mast, teletina, krumpiri, šampinjoni, svježi kravlji sir, orasi, a upriličio ju je u svojoj krasnoj vikendici. Ivana je Goranu za njegovu večeru udijelila deset bodova – sve joj se svidjelo. “Moja ocjena je čista desetka, jelo je bilo kako treba, ukusno, domaćin super”, objasnio je Marko svoju desetku. Pričljivi Zdravko dao je devetku – “Sve je bilo ok, osim predjela, bilo je dosta slano, jestivo, ali jako slano”. Istu ocjenu dala je i Marija pa je Goran zaradio visokih 38 bodova i time prešao u ovotjedno vodstvo.

Sve o slavonskim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Pripravu večere Goran je započeo desertom naziva Smotano pa pečeno. Gosti su predosjetili da bi mogle u pitanju biti štrudla ili palačinke. Upravo potonje rješenje pokazalo se točnim, palačinke je punio s orasima i svježim sirom te ih potom prelio pa zapekao. Uskoro se bacio na glavno jelo – Tele u vrtu. Klasik svih klasika – teletina ispod peke iduće je jelo koje se našlo na Goranovom jelovniku. Za kraj – pripravio je Goran predjelo naziva Nešto naše. Slanina, kulen, vratina, kulenova seka, sir, polpete od tikvica… Umirovljenik je spravio ukusno predjelo, a potom se bacio na pripremu aperitiva.

Dočekao je Goran goste kako i priliči pravom slavonskom domaćinu. U nošnji, ispred svoje idilične vikendice, uz prigodne rakije. “Imamo šljivovicu, liker od crnog vina, višnju, aroniju, domaći viski i kruškovac”, ponudio je Goran aperitive. “Domaćin je bio raspoložen na dočeku, radosno nas je dočekao”, komentirala je Marija. “Mislim da ono nije bio viski, zaključio sam da je vinjak”, dodao je Zdravko.

Sve o slavonskim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Nakon sjajnog dočeka, uslijedilo je predjelo – Nešto naše. “Predjelo vizualno dosta dobro izgleda”, komentirao je Zdravko. Mariji je, pak, izgledalo ponešto siromašno. “Nije mi se predjelo svidjelo. Previše začinjen, previše slan. Pojela jesam, ali sam nezadovoljna. Zdravko je malo naporan, puno se hvali sa svojim imanjem, vinom, svime što ima”, dodala je i o gostu. “Sve mi se svidjelo u kompletu”, rekla je, pak, Ivana.

Stigla je uskoro teletina ispod peke! “Glavno jelo je bilo prelijepo, meso, dekoracija, sve mi se svidjelo”, rekao je Marko. “Naporno mi je to njihovo nazdravljanje svakih pet minuta”, komentirala je Marija. “Meso je bilo sočno, mekano, savršeno”, izjavila je Ivana. “Krumpir isto solidan”, nadovezao se Zdravko. Uskoro je ekipa završila glavno jelo, a onda je uslijedio desert.

Sve o slavonskim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Punjene palačinke posljednje su stigle pred ekipu. “Starinski zapečen, tako su naše bake radile palačinke”, izjavila je Marija. “Ove palačinke nisu bile tako žilave kao one jučer”, dodala je Ivana. “Ne volim pečene palačinke, ali ne možemo svima ugoditi”, zaključila je. Nakon zasitnog deserta, Goran je ekipi udijelio poklone. “Pokloni su bili odlični”, pohvalila je Marija darove.

Za kraj su ekipi zasvirali tamburaši. “Samo je falila harmonika”, otkrila je Ivana o iznenađenju. “Veselo, razgovorljivo, puno priče sa Zdravkove strane”, dodala je Marija. Ocijenile su visokom ocjenom i domaćina Gorana, koji se potrudio ekipi prirediti sjajnu atmosferu i ukusnu hranu.

Sve o slavonskim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

‘Večeru za 5’ gledajte po ponedjeljka do petka u 17.45 sati na RTL-u, a ako želite već sada doznati tko je napravio bolje večeru – omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.