Vukovarac iz Zagreba prvo skuhao, a onda masirao svoje goste!

797

Siniša oduševio dame, no ne i Zlatka: ‘Predjelo i desert bili su jednostavni’

Maser Siniša Đekić ugostio je protukandidate četvrtog dana ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je 39 bodova, tri desetke i jednu devetku. Devetku mu je dao Zlatko – i to zbog ‘jednostavnosti predjela i deserta’. “Glavno jelo bio je odlično”, dodao je Zlatko. Ivana, Marina i Vesna su, pak, bile pune riječi hvale za domaćina i sve su mu udijelile desetke.

Siniša je pripravu svoje večere započeo glavnim jelom – nazivom ‘Krumpir Babe’. Glavno jelo sačinjavaju krumpir i marinirana svinjska rebarca. “Bit će to dobro jelo”, prognozirala je Ivana. U nadi da će glavno jelo osvojiti goste, Siniša se bacio na desert – ‘Voćimir’. “Kao nekakav smiraj nakon ovog glavnog jela”, komentirao je Zlatko naziv deserta. Radilo se o voćnoj salati, koju je Siniša servirao u izgubljenoj lubenici. Za kraj, Siniša je spravio predjelo – ‘Čarojaja’, koja su skrivala mesnu platu i krokete od kajgane.

Na OVOM LINKU bolje upoznajte sve ovotjedne kandidate!

Domaćin se, nakon priprave večere, bacio na pripremu za dolazak gostiju. Dočekao ih je uz prigodne aperitive – medicu i miješani liker nepoznatih sastojaka. “Bilo je u okviru očekivano s obzirom na to da je Siniša samac i da je kuhao u uvjetima koji nisu njegovi”, jasna je bila Vesna. “Aperitiv je bio fin, bilo je slatko i pitko”, dodala je Marina. “Aperitiv je bio malo čudan”, zaključio je, pak, Zlatko.

‘Čarojaja’ i mesna plata prvo su jelo koje je stiglo pred ekipu. “Kupljeni su bili naresci. Mislim da je na početku večere imao tremu, nije se dobro snašao čini mi se”, primijetio je Zlatko. “Jaja su bila ukusna, mekano, fino, po mom ukusu sve”, pohvalila je, pak, Sinišu Marina. “Malo se isključio na početku, malo smo ga zbunili”, primijetila je Ivana.

Na OVOM LINKU bolje upoznajte sve ovotjedne kandidate!

Glavno jelo iduće je stiglo pred ekipu. Svinjska rebarca s krumpirom svidjelo se ekipi. “Bilo je jednostavno, ali sto posto od sastojaka koje je naveo. Uzeo je marinirana rebarca, a možda je sam to trebao”, komentirao je Zlatko glavno jelo. “Rebarca su bila po mom ukusu, meni fina i ukusna”, dodala je Marina.

‘Voćimir’ je stigao za kraj. Voćna salata u lubenici ekipi je bila zanimljiva. “Baš iznenađenje, voćna salata je inače podcijenjena, a meni se svidjela”, komentirala je Ivana. “Lijepo je što je servirano u lubenici, a još je bolje bilo kad smo je začinili s medicom, dobilo je poseban šmek”, zaključila je Vesna.

Ekipa je uskoro dobila poklone i njima su svi bili oduševljeni. “Jako lijepo od gospodina Siniše”, zaključila je Marina o poklonima. Iznenađenje je za kraj ekipi bila i kratka masaža, koju je Siniša upriličio za sretnu dobitnicu – Marinu! Večera je tako privedena kraju u veseloj i opuštenoj atmosferi. 

Na OVOM LINKU bolje upoznajte sve ovotjedne kandidate!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.