Sjajna Mia ima odličnu priču s kojom ide po pobjedu

607


Ispred Mije Dimšić je 13. izdanje CMC festivala u Vodicama. Ljeto, more, Vodice i pjesma za omiljenu kantautoricu dobitna su i nimalo slučajna kombinacija.

“Uvijek gledam da za CMC festival bude vedra i lepršava pjesma s obzirom da su takvi i bina i atmosfera. Stoga se nadam da će se i ova pjesma uklopiti na tu pozornicu. Kad sam počela raditi pjesmu zvala se u mojoj glavi ‘Potpuno slučajno’ i nisam je uopće radila za sebe nego za neku drugu izvođačicu. Pjesma je bila tematike da se šetaš gradom i slučajno nabasaš na nekoga, a onda sam je, nakon što je jedno vrijeme boravila u ladici, ipak uzela sebi i promijenila sam naslov u ‘Pomalo slučajno'”, rekla je Mia.
 


Foto: Damir Bačić“Pomalo slučajno” sedmi je singl s Mijinog albuma “Sretan put” nominiranog u kategoriji najboljeg pop albuma za glazbenu nagradu Porin. Glazbu i tekst potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić dok su za aranžman zaslužni Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Režiju i scenarij spota potpisuje Boris Sekulić kojem je ovo 10. spot za Miju.


“Najvažnije je nama glazbenicima da se sretnemo da jednom mjestu i uživamo. Mislim da je to najveće bogatstvo ovog festivala i zato jedva čekam da jedva i CMC festival bude to što je inače bio”, naglasila je Mia koja se raduje povratku na CMC festival u Vodicama.

Naslovna fotografija: Damir Bačić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.