Saznali smo tko su novi kandidati Večere za 5! Ovo će biti tjedan za pamćenje

3762


Hipijevka Manuela, Talijanka Barbara… Vesela i osebujna ekipa u hvarskom tjednu ‘Večere za 5’!

‘Večeru za 5’ pogledajte u ponedjeljak 17:45 sati na RTL-u, a epizoda je već sada dostupna na novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo.

Riblji specijaliteti kuhat će se na najsunčanijem hrvatskom otoku. ‘Večera za 5’ stiže na Hvar, a svoje kulinarske vještine pokazat će turistička vodičkinja Barbara Bachiocco, sommelierka Sabina Čakš, vatrogasac Zoran Bracanović, ugostiteljica Manuela Delise i djelatnik u turizmu Stjepan Bojanić. Novu epizodu ‘Večere za 5’ pogledajte već sada, prije svih na platformi Voyo.

Barbara Bachiocco (27)  

Turistička vodičkinja Barbara ima talijanske korijene, dolazi iz Hvara te za sebe voli reći da je dinamična osoba koja voli nova iskustva, komunikativna je i obožava druženja s ljudima. Zbog novog iskustva prijavila se i u ‘Večeru za 5’, u kojoj planira servirati riblje specijalitete. Obožava mediteransku kuhinju, a u slobodno vrijeme se bavi plesom i crtanjem. Velika joj je želja promovirati otok Hvar.

Barbara Bachiocco
Barbara Bachiocco FOTO:

Sabina Čakš (43)

Sommelierka Sabina dolazi iz Zastražišća, voli gastronomiju, hedonizam i druženja, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se na nagovor prijateljice. Obožava vina i dalmatinsku kuhinju te ne konzumira prerađenu hranu. Sve iz mora joj je, kaže, ukusno. Inače dolazi iz Slovenije, ali uživa u svim čarima koje pruža život na Hvaru.

Sabina Čakš
Sabina Čakš FOTO:

Zoran Bracanović (44)

Vatrogasac Zoran dolazi iz Hvara, bavi se i pčelarstvom, ribolovom te poljoprivredom, a voli kuhati sve i svašta. Obožava mediteransku kuhinju, a najradije kuha ribu pa će upravo takvu večeru i ponuditi svojim gostima. U ‘Večeru za 5’ prijavio se kako bi promovirao život na otoku i pokazao koliko je kvalitetan život na jugu.  

Zoran Bracanović
Zoran Bracanović FOTO:

Manuela Delise (52)

Ugostiteljica Manuela Delise stiže iz Hvara, a u emisiju se prijavila na nagovor prijatelja. Samostalna je žena koja voli život i putovanja te priča pet stranih jezika. Puno putuje te je ljubiteljica umjetnosti i mediteranske kuhinje. Ova hipijevka upravo će takvu hranu i ponuditi svojim gostima. Uz putovanja i kuhanje, Manuela obožava i slikanje.

Manuela Delise
Manuela Delise FOTO:

Stjepan Bojanić (69)

Stjepan dolazi iz Prapatne, radi u turizmu te se obožava družiti i upoznavati nove ljude. Upravo stoga odlučio se i prijaviti u ‘Večeru za 5’. Gostima će ponuditi mediteranske specijalitete, voli se baviti poljoprivredom i održavanjem okućnice te je vedrog i veselog duha.  

Stjepan Bojanić
Stjepan Bojanić FOTO:

‘Večeru za 5’ gledajte po ponedjeljka do petka u 17.45 sati na RTL-u, a ako želite već sada doznati tko je napravio bolje večeru – omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.