Riječki dečko i riječke cure RAZVALJUJU! Jeste li čuli ovu nevjerojatnu “riječku” verziju velikog hita?

1287


RINO PETROVIĆ IMA NOVI SPOT. POZNATA LJUBAVNA PJESMA U POTPUNO NOVOM ARANŽMANU

Glazbenik iz Kraljevice oduševio novim uratkom na Youtube kanalu. Pogledajte spot!

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Kada sam prvi put čuo pjesmu ”Until I Found You” Stephena Sancheza pomislio sam kako je riječ o pjesmi iz sedamdesetih godina koja je tek sada ”isplivala”. S obzirom da pjesmu krasi retro prizvuk… Bilo mi je teško povjerovati da je izdana tek 2021. godine.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Rino Petrović počastio nas je novim spotom na svom Youtube kanalu. Riječ je o poznatoj ljubavnoj baladi “Until I Found You” Stephena Sancheza i Eim Beihold, koju je glazbenik odlučio obraditi na svoj jedinstven način u potpuno novom aranžmanu.

Rino je pjesmu izveo u duetu s prijateljicom Veronikom Kamenar, koja je došla na ideju za obradu “Until I Found you”.

Prošle godine uoči ljeta Veronika mi je otkrila kako smatra da bi nam ova pjesma jako lijepo legla i da bismo ju mogli obraditi. Na to sam, naravno, pristao bez razmišljanja.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Pomislio sam kako bi bilo lijepo odmaknuti se od gitare, klavijatura i svih ”uobičajenih” instrumenata te napraviti glazbenu podlogu za pjesmu na nekom manje zastupljenom instrumentu.

Instrument koji je dao potpuno novi život pjesmi je harfa, koja se fantastično uklopila u ugođaj i ambijent crikveničkog kazališta “Zora”.

“Harfa je bila idealan izbor za ovu pjesmu. Javio sam se Matei Roknić, harfistici iz Kraljevice koju već jako dugo poznajem. Nju je ideja oduševila te mi je odmah rekla kako će joj biti zadovoljstvo napraviti poseban aranžman za harfu i sudjelovati u snimanju.” – otkriva Rino.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Uz harfisticu Mateu Roknić, u Rinovom spotu sudjeluje i plesačica Marina Koprivnikar, koja je svojim baletnim figurama dala dodatnu dozu nježnosti i romantike, koju pjesma traži.

Inače, ovo je treći spot u kojem Rino i Veronika izvode duet te su sretni i ponosni što svoje prijateljstvo mogu okruniti na najljepši mogući način; glazbom.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Audio i video pjesme potpisuje Tino Margan, harfa je snimljena u “Adria Records”, studiju Roberta Grubišića, dok su vokali snimljeni u Rinovom kućnom studiju.

Posebne zahvale za snimanje ovog videouratka idu gradonačelnici Crikvenice Ivoni Matošić Gašparović, ravnateljici centra za kulturu Andrei Car Avdagić te Vladimiru Katniću koji je zaslužan za rasvjetu.

Do novog spota na Rinovom Youtube kanalu, uživajte u novom aranžmanu “Until I Found You” u izvedbi Rina Petrovića, Veronike Kamenar i harfistice Matee Roknić!

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: Tino Margan

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.