Riječka pjevačica pokazuje još jedan talent: „To će biti i sapunica i drama i horor“

1402


ŽARILA JE I PALILA DANCE SCENOM, A SADA PRIPREMA VEGANSKU VEČERU

Gosti sumnjičavi prema Nikitinom meniju: „To će biti i sapunica i drama i horor“

Nakon Leove večere kandidati showa ‘Riba na torti’ skupljaju dojmove, baš kao i sam domaćin. „Jučer mi je bilo fantastično, umorio sam se jako, ali sve u svemu jako sam zadovoljan. Žao mi je što sam griješio na nekim stvarima, zaboravljao sam neke stvari od te nervoze i napetosti. Na kraju sam ekipi zaboravio poklone dati, a sve sam pripremio, ali bitno da je večer prošla super. Nahvalili su hranu, vidio sam da se pojelo, to mi je bilo najbitnije, da su zadovoljni“, opisuje Leo koji je sumnjičav prema Nikitinoj veganskoj večeri jer se boji da će ostati gladan. „Neće biti samo kuhanje, to će biti i sapunica i drama i horor“, dodat će Leo.


„Današnja večera ja mislim da će biti najluđa od svih večera koje su se ikad snimale. Mislim da ćemo imati cijeli zbor od opernih pjevača, bit će tu tarot karte, bit će njezini možda prijatelji, možda šminka. Ne bi me čudilo da u dnevnom vidim pet perika različite boje i sedam tisuća trepavica“, nagađat će nova natjecateljica Anđela Ćaćić koja je uskočila na mjesto natjecateljice Erike.

Hrvatska pjevačica i glumica Nikolina Ivošević, poznata kao Nikita, koja je 90-ih godina žarila i palila dance scenom, večeras će u svom domu pripremiti vegansku večeru. Ova svestrana Riječanka neće kuhati sama, već će joj se u kuhinji pridružiti kolega Neven Paleček Papageno s kojim ima dva glazbena hita. Nema toga što Nikita ne začini glazbom, a osim zavidnog raspona glasa goste će iznenaditi specijalnim plesnim pokretima.

„Performans mi je ono čista Nikita, kraljica noći, njezino standardno – klasika Nikita“, opisat će Phillip, dok se pojedinim gostima ipak neće svidjeti trbušni ples u Nikitinoj režiji.

Hoće li Nikita uspjeti nadmašiti Elija i Lea te osvojiti više ribica, ne propustite pogledati u novoj epizodi ‘Ribe na torti’ na Novoj TV!

FOTO: Nova TV

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.