Pula je pokazala pravo modno osvježenje! Pogledajte kako je bilo na reviji poznate dizajnerice

733

Arheološki park u centru Pule ugostio je deveti po redu Stehlin Fashion Show. Radi se o samostalnoj reviji poznate istarske dizajnerice Anje Stehlik koja ima dva brenda: Stehlik i brend O’dijelo koji vrlo uspješno zauzima poziciju na tržištu!

Malo je reći da se za najveće istarsko modno događanje tražila ulaznica više, više od petsto posjetitelja uživalo je u modi, ali i brojnim dodatnim sadržajima!

Reviji je prethodio panel “Žena, kreacija, emocija” pod moderatorskom palicom osnicačice portala Stilueta Marije Mažar, panestice su podijelile svoja iskustva i inspirirale brojne posjetitelje. Slađana Ostić, Sara Rosanda, Mirjam Uravić Crljenica, Sanja Cinkopan Korotaj jasno su prenijele poruke u kojima su dale do znanja koliko je važno okružiti se pravim ljudima, privatno i poslovno te znati kada stati i napuniti baterije.

Uslijedila je spektakularna modna revija koju su nosili ženski i muški modeli te djevojčice, a  veliko iznenađenje bio je modni izlazak popularnog pjevača Damira Kedže i managerice Danijele Dobrović. Kedžo je izveo i četiri pjesme te oduševio publiku u Puli, a posebno emotivno je bilo dok je izvodio zadnju pjesmu “Moje srce je” za koju je spot snimljen u Istri,a  glavnu ulogu imala je Istrijanka Gabrijela Lovrinović.

Prekrasna odijela, ženstvene haljine, kombinezoni, sakoi, bluze, ljeto u verziji Stehlik brenda donosi pravo modno osvježenje s hrvatskim potpisom! Reakcije publike na reviju bile su izvrsne, a revija nadahnuta francuskom lakoćom i ljepotom življenja jedno je od događanja po kojima će se pamtiti ljeto 2023.!

Modni detalji koji su pratili Anjine kreacije dio su kolekcija Pula City Malla, naočale su dio ponude Vision centar Pula, a nakit je Argentum. Stage styling potpisuje ame Amor.

Preostaje samo vidjeti što će Anja i njezin tim osmisliti iduće godine. Osim što će se obilježiti 10 godina revije, Anja slavi i 20 godina rada! Istarska dizajnerica dokaz je da uspjeh ne može izostati kad se radi dobro, kad se pomiču granice i kad imate pravi tim!

Fotografije: Ana Bolobicchio, Duško Marušić Cici, Roberto Bilić, Sandi Dergović

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.