Pronašli smo najslađi zagrebački izlog! Ovo je salon koji je na decentan način okrenuo leđa dosadnom kiču

2162

Šetajući zagrebačkom Tkalčom naišli smo na presladak izlog koji nas je oduševio na prvu. Iznimno blagdanski, a opet tako decentan i daleko od silnog kiča kakav se nudi na svakom koraku.

Izlog se nalazi u Tkalčićevoj 80, a u fokusu uređenja je mali medvjedić koji izlog čini bajkovitim. Riječ je frizerskom salonu The Hair Tailor Zagreb.

„Dekoracije u salonu odmak su od klasičnih božićnih ukrasa koje uobičajeno možemo vidjeti. Medvjedići, kuglice koje izgledaju kao balončići sapunice i diy oblačići prava su mala bajkovita priča koja kao da oživi svaki puta kada slučajno puhnemo fenom u nju. Usto, mame osmijeh prolaznicima (posebno djeci) pa tako i mi doprinosimo božićnom ugođaju i dobrom raspoloženju na zagrebačkim ulicama za vrijeme Adventa“, kazala nam je Ana Nunić, vlasnica frizerskog salona The Hair Tailor Zagreb koji je zaslužan za ovaj bajkoviti izlog.

Upitali smo Anu i što sve nude svojim klijentima tijekom blagdana.

„Ove godine ponavljamo prošlogodišnju ponudu poklon bonova u 12. mjesecu, budući da su prošle godine reakcije bile sjajne. Poklon bonove inače nudimo kroz cijelu godinu ali u 12. mjesecu na vrijednost svakog kupljenog bona poklanjamo personaliziranu njegu kose i masažu vlasišta u vrijednosti od najmanje 120,00 kn. Na taj način dodajemo vrijednost poklonu i zapravo darujemo i onoga tko je poklon bon kupio kao i onoga tko ga je dobio“, objašnjava nam Ana koja je svojim izlogom oduševila brojne prolaznike.

Ana je poznata zagrebačka stručnjakinja za kosu, a ukoliko vam u prosincu treba dobra frizura, dovoljno je da nazovete 01 7789 138.

FOTO: Redakcija

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.