Pronašli smo najslađi zagrebački izlog! Ovo je salon koji je na decentan način okrenuo leđa dosadnom kiču

0
1854

Šetajući zagrebačkom Tkalčom naišli smo na presladak izlog koji nas je oduševio na prvu. Iznimno blagdanski, a opet tako decentan i daleko od silnog kiča kakav se nudi na svakom koraku.

Izlog se nalazi u Tkalčićevoj 80, a u fokusu uređenja je mali medvjedić koji izlog čini bajkovitim. Riječ je frizerskom salonu The Hair Tailor Zagreb.

„Dekoracije u salonu odmak su od klasičnih božićnih ukrasa koje uobičajeno možemo vidjeti. Medvjedići, kuglice koje izgledaju kao balončići sapunice i diy oblačići prava su mala bajkovita priča koja kao da oživi svaki puta kada slučajno puhnemo fenom u nju. Usto, mame osmijeh prolaznicima (posebno djeci) pa tako i mi doprinosimo božićnom ugođaju i dobrom raspoloženju na zagrebačkim ulicama za vrijeme Adventa“, kazala nam je Ana Nunić, vlasnica frizerskog salona The Hair Tailor Zagreb koji je zaslužan za ovaj bajkoviti izlog.

Upitali smo Anu i što sve nude svojim klijentima tijekom blagdana.

„Ove godine ponavljamo prošlogodišnju ponudu poklon bonova u 12. mjesecu, budući da su prošle godine reakcije bile sjajne. Poklon bonove inače nudimo kroz cijelu godinu ali u 12. mjesecu na vrijednost svakog kupljenog bona poklanjamo personaliziranu njegu kose i masažu vlasišta u vrijednosti od najmanje 120,00 kn. Na taj način dodajemo vrijednost poklonu i zapravo darujemo i onoga tko je poklon bon kupio kao i onoga tko ga je dobio“, objašnjava nam Ana koja je svojim izlogom oduševila brojne prolaznike.

Ana je poznata zagrebačka stručnjakinja za kosu, a ukoliko vam u prosincu treba dobra frizura, dovoljno je da nazovete 01 7789 138.

FOTO: Redakcija

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime