Poznata srpska pjevačica stigla u Hrvatsku i predstavila svoju kozmetiku

610


Ekskluzivni brend kozmetike Emine Jahović od danas je dostupan na policama BIPE  

Sinoć je u Playground Digital Parku predstavljena dugo očekivani brend kozmetike Yaemina Beauty osnivačice Emine Jahović koja je na našem tržištu dostupna na policama BIPE. Linija proizvoda nastala je u suradnji s vrhunskim stručnjacima za ljepotu, a sastoji se od 55 najkvalitetnijih make up proizvoda u čak 16 kategorija za lice, usne i oči koje su detaljnije predstavljene domaćoj publici. Na predstavljanju brenda okupile su se mnoge domaće poznate osobe i influenceri poput, Ive Radić, Anamarie Raič, Rite Rumore i Tine Walme.

Bogato  iskustvo Emine Jahović iza pozornice bila je najveća inspiracija za lansiranje globalnog brenda kvalitetnih kozmetičkih proizvoda koji su 90% veganskog podrijetla, a većinom se proizvode u Italiji. Osim vrhunske kvalitete najveće vrijednosti make up kolekcije „NEEDED“ dostupne na našem tržištu su postojanost i praktičnost svih proizvoda.


„Jako smo uzbuđeni što ulazimo na hrvatsko tržište, a zahvaljujući partnerstvu i podršci BIPE sada smo u mogućnosti ponuditi svima potpuno Yaemina Beauty iskustvo. U našem make upu  mogu uživati svi koji su ljubitelji pristupačnih, a ujedno i kvalitetnih kozmetičkih proizvoda jer su savršen izbor za isticanje postojeće, jedinstvene ljepote svake moderne žene, njeno samopouzdanje i ljubav prema sebi.“ izjavila je Emina Jahović.

Cjelokupna kolekcija Yaemina Beauty make up proizvoda dostupna je u 30 odabranih BIPA poslovnica diljem Hrvatske koje možete pronaći na www.yaeminabeauty.com.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.