Poslušajte pjesmu frajera koji je iskren sa sobom, i iskren s ljudima koji su mu važni

531


Poncijeva glazbena ljubavna poruka “Nisi pogriješila” stiže u pravo vrijeme uoči Valentinova!

Kad zagusti u vezi često dolazimo do nekakvih raskrsnica – točaka intenzivnog promišljanja i preanaliziranja donesenih odluka. Proaktivna izjava ljubavi, temeljna za ljudski rod i naše odnose, potisnuta je u najmračnjie kuteve podsvijesti. Tome nas uči popularna kultura:

Sve može, samo nemoj reći volim te!” Nemoj se bespotrebno eksponirati, nemoj dati do znanja da dolaziš bez predumišljaja i da si ranjiv.

Ostaje nam biti zatvoreni u sebe i nikada ne voljeti – ili učiniti taj skok vjere i baciti se u otvoreno nebo onog što nas čini ljudima. BTW sretno Valentinovo!“, poručuje Poncije #pncij (Filip Horvat).

Cover fotografiju potpisuje Sanjin Kastelan, a grafičku pripremu Igor Novosel.
 

Iza imena„ Poncije #pncj” krije se svestrani glazbenik Filip Horvat koji se kao pjevač i trombonista afirmirao u sastavu October Light (www.octoberlight.net), te Scifidelity Orchestra (www.scifidelityorchestra.com).Od 2016. počinje svoju solo karijeru kao autor i producent, te kao DJ. Od tada nastupa na raznim festivalima kao što su Forestland, Špancirfest, Beerfest Sjever, raznim domaćim i stranim eventima te klubovima (Crush, Freestyle Week Rogla, Urba Dictionary, Food Truck Festival itd.). Više informacija potražite na službenim stranicama www.poncije.hr

U šumi zvukova i šumova teško je razlikovati glazbu od buke, pogotovo u vrijeme kada je gotovo svaka skladba u povijesti dostupna na dlanu. Još je teže ostaviti svoj trag u beskonačnoj petlji algoritama društvenih mreža. Preostaje nam biti iskren u vezi svojih osjećaja. Poncije je upravo to, iskren sa sobom, i iskren s ljudima koji su mu važni.

Pjesma “Nisi pogriješila”  bit će dostupna na svim digitanim platformama od 18. veljače.

Redakciju pratite i na Facebook te Instagram profilu.