Ovo je vaša kosa dugo čekala!

483


U Hollywoodu već dobro poznat, s velikim učinkom na ‘grive’ žena čijoj se kosi divimo, beauty brend HASK stigao je i na domaće tržište predstavljajući odličnu liniju proizvoda za dugo toplo ljeto!

S jedne strane potpuno prirodne nijanse kose (čitaj:sijedo) a s druge raskoš boja koje se međusobno stapaju u raskošnu ‘grivu’- upravo tako bi se mogao opisati novi beauty trend kad je kosa u pitanju. Bez obzira koji trend slijedite, ne zaboravite da je sunce najljepši ukras kose, ali da i u kombinaciji s klorom, soli, vjetrom može napraviti popriličnu ‘štetu’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U svijetu dobro poznat, na domaćem tržištu, odnednavno pristutan holivudski beauty brend HASK u fokus stavlja proizvode za kosu. Bez obzira na brojne linije proizvoda, svi oni imaju zajednički nazivnik – ne sadrže štetne tvari kao što su sulfati, parabeni, ftalati i gluten te nisu testirani na životinjama. Ususret dugom toplom ljetu, posebnu pažnju privlači novitet Keratin Protein linija kojoj je osnovni zadatak i najneposlušniju kosu učiniti mekom, sjajnom i oživljenom.


U hit Keratin Protein liniji koju obožavaju brojne svjetske ljepotice čijoj se kosi divimo, su četiri proizvoda koji se međusobno podržavaju djelujući dubinski na vlasi i vlasište. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keratin Protein Smoothing Shampoo koji pruža oštećenoj kosi preobrazbu za kojom žudi. Ostavit će kosu mekom i sjajnom.  Keratin Protein Smoothing Conditioner ukrotit će i najneposlušniju kosu te joj vratiti život i sjaj. Idealan je za suhu, obojenu i kovrčavu kosu.  Imate li problem s lomljenjem vlasi i ‘cvjetanjem’ vrhova tu je Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner koji savršeno odgovara svim tipovima kose ostavljajući kosu hidratiziranom i sjajnom. I za kraj tu je Keratin Protein Smoohting Hair Oil dati će oštećenoj kosi čudesan makeover! Upija se u trenutku te ne ostavlja masne tragove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Više informacija na društvenim mrežama:

Instagram: @haskcroatia

Facebook: HASK Croatia

Foto: Nikola Zoko

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.