Ovo je najljepša Hrvatica! Evo tko je ona! Saznali smo sve o njoj!

840


Zrinka Ćorić je nova Miss Universe Hrvatske!

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu izabrana je 28.Miss Universe Hrvatske. Ona se zove Zrinka Ćorić, ima 22 godine i dolazi iz Dubrovnika

BIOGRAFIJA:


Obrazovanje/stečeno zvanje: završila je Srednju medicinsku školu

Strani jezici: Engleski 

Zrinka je ponosna što se napokon ostvarila kao osoba kroz iskustva koja je imala do sada jer je, unatoč rizicima, uvijek pokušala slušati sebe te na taj način učiti nositi se usponima i padovima koji su je doveli do većeg samopouzdanja. Kroz modu i fotografiju Zrinka pronalazi inspiraciju za sve, a u slobodno vrijeme bavi se fitness treningom, čitanjem knjiga moderne psihologije, a putovanja joj daju osjećaj slobode i stvaraju uvijek nove uspomene. Često se uključuje u razne humanitarne akcije gdje pomaže djeci, odraslima te brizi za okoliš. Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za podizanje svijesti i brige o mentalnom zdravlju i smanjenju stigme povezane s tim problemom te za osnaživanje žena i djevojaka i poticanje u ostvarenju njihovog punog potencijala, liderstva, obrazovanja, rada na samopouzdanju.

U finalu izbora nastupilo je trinaest djevojaka iz cijele Hrvatske koje su put do titule i mandata te blistave krune Zlatarne Dodić započele u Dubrovniku u Royal resortu. U hotelu Esplanada na preliminarnom natjecanju dan prije samog finala imale su priliku predstaviti najbolje od sebe. Prednatjecanje za plasman u Top10 uključivalo je desetominutni intervju sa članovima žirija i natjecanje u kupaćim kostimima. “Ove lijepe i pametne djevojke imale su za cilj pobjedu i borbu za svjetski krunu vrijednu gotovo šest milijuna dolara, a svaka od njih kontinuirano radi na projektima koje imaju društveni značaj i utječu na mladež što i jest misija same platforme Miss Universe.  Sve finalistice pravi su primjer da ljepota i pamet itekako idu zajedno i mogu biti uzor drugima”, izjavila je Ivana Delač, koja je i sama nekad nosila ovu prestižnu titulu. Miss Universe odavno nije izbor samo za najljepšu djevojku. Miss Universe postoji kako bi se zagovarala pozitivna budućnost vođena ženama s hrabrošću i inspiracijom da pomaknu granice mogućeg. 

Tijekom glamuroznog finala najuspješnjih Top 10 s preliminarnog natjecnja ocjenjivano je u kupaćim kostimima Pletix i večernjim haljinama Bariba. Tijekom predstavljanja nosile su elegantne koktel haljinice i cipele Humanic. Za frizure i šminku bili su zaduženi stilisti lanca frizerskih salona Studio Marcela pod stručnim vodstvom direktorice Jadranke Pezo , dr. Vivian estetics te vizažisti Profokusa koristeći Aura make-up preparate.

Zrinka Ćorić, Sofya Kotava, Marta Leković, Claudia Mihoković i Lana Vuković plasirale su se u Top5 i na taj način stekle priliku odgovarati na pitanja žirija i pokazati svoju elokventnost u najzahtjevnijem dijelu natjecanja.  Titulu Miss simpatičnosti dodijelile su djevojke među sobom pa je pobjednicom proglašena je Lana Vuković.

Na kraju spektakularne večeri 4.pratiljom proglasena je Sofya Kotava, 3.pratiljom Claudia Mihoković, 2.pratiljom Lana Vuković, a 1.pratiljom Marta Leković. Pošlogodišnja pobjednica Andrea Erjavec okrunila je svoju nasljednicu, 28.po redu Miss Universe Hrvatske, koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 Eura i koja će u studenom otputovati na 73.Miss Universe u Meksiko.

U glazbenom dijelu programa nastupili su pobjednik The Voicea Martin Kosovec,  kantautorica Kim Verson i hrvatska operna diva s bečkom adresom, Marija Vidović dok su program vodili Jelena Glišić i Davor Garić.  U publici su sjedile i nekadašnje missice Ivana Mišura, Natalija Prica, Ivana Delač,  Mia Pojatina , Arijana Podgajski, Lana Obad i Barbara Filipović.

FOTO: Miss Universe Hrvatske

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.