Ovo će biti uzbudljivo! Idete na motocross u Podravinu?

381


Najbolji  hrvatski, slovenski i motocross vozači iz okolnih zemalja ponovno će pokazati svoje vozačke sposobnosti podravskoj publici.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu će se održati 

u nedjelju, 12. rujna 2021. godine, sa svečanim otvaranjem 13 u sati


na motocross stazi Karasov brijeg u Kozarevcu

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu organiziraju Turistička zajednica područja Dravski Peski, u suradnji s Moto klubom Karas team i Općinom Kloštar Podravski. Na motocross stazi Karasov brijeg u Kozarevcu natjecat će se najbolji vozači u klasama juniora, seniora, veterana i B lige. Prvi treninzi kreću u 9 sati, a utrke mlađih klasa su predviđene od 11 sati. Točan raspored vožnji po klasama objavljen je na stranicama Turističke zajednice područja Dravski peski.

Motocross u Kozarevcu je najveći je sportski događaj koji se odvija na prostoru Turističke zajednice područja „Dravski peski“. Svake godine se okupi preko tisuću obožavatelja ovog oktanskog ludila koji dolaze pogledati najbolje vozače iz Hrvatske, Slovenije i ostalih europskih zemalja. Pravi mamac za sve željne adrenalina, zabave i pravog sportskog spektakla. Staza „Karasov brijeg“ u Kozarevcu višestruko je nagrađivana za najbolju pripremu i organizaciju utrke u Hrvatskoj, a 2011. godine Kozarevac je bio domaćin Europskog prvenstva u motocrossu.

Ljubitelji adrenalina i pravog moto spektakla, jeste li spremni za najbolje vozače motocrossa i njihove vratolomije?

Molimo posjetitelje da se pridržavaju svih mjera i uputa Stožera civilne zaštite.

FOTO: PRESS

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.