Ovaj dječak iz Varaždinskih Toplica ima jednu želju! Evo poput koga želi biti kada odraste

299


JE LI OVO NAJVEĆI OBOŽAVATELJ ‘HELL’S KITCHENA’: ”KAD MALIŠAN OD 11 GODINA IZJAVI DA ŽELI BITI KAO TOM GRETIĆ”

Novi RTL-ov show ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’ zaintrigirao je Hrvate, a kulinarski izazovi timova pod budnim okom chefa Gretića na rasporedu su od srijede do petka u 21.15 sati na RTL-u.

Već prve epizode ‘Hell’s Kitchena Hrvatska’ donijele su mnoštvo uzbuđenja, izazova, zajedničkih slavlja timova, napetih ocjenjivanja i čak dva ispadanja. Show je to o kojem se od početka ne prestaje pričati; i dok je nekima omiljena večernja razonoda, kod nekih je pobudio velike planove za budućnost.

Dječak Nikola iz Varaždinskih Toplica ima 11 godina i želi postati slavni chef kao Tom Gretić! U njegovoj kući ovih se dana ‘Hell’s Kitchen’ ne propušta, a uz to sjecka, miješa, začinjava, poslužuje i pazi na svaku komponentu na tanjuru, baš kao što to od timova zahtijeva veliki chef, a sve njegove kulinarske pothvate prati i bilježi njegova mama Tamara.

A koliko Nikola vjerno prati svaku epizodu ‘Hell’s Kitchena’, pokazuje i činjenica da su se na njegovu ”meniju” već našli poznati sastojci iz emisije, pa tako servira coulis od špinata, ali i razvlači tijesto za pitu.

”Kuha uz maminu malu asistenciju, a sad si je pripremio tanjur za večerašnji show jer veli da uvijek ogladni uz ta jela! Definitivno će mamu uskoro izgurati iz kuhinje! Pratimo napeto dalje”, otkrila je mališanova mama koja je odlučila poslati fotografije i kreacije ovog vjernog obožavatelja.

Simpatičnom Nikoli favorit u showu je Dominik Kovačićek, no sva je pažnja uperena u televizor dok na njemu svoje stručne savjete dijeli glavni chef Tom Gretić, a jednog dana ovaj dječak priželjkuje profesionalnu kuhinju u plavoj boji, kao što je ova u emisiji.

”Sigurna sam da ima puno mališana koji gledaju s velikim interesom zanimljive gurmanske kreacije i pokušavaju ih imitirati doma! Nikad se ne zna tko će možda jednoga dana biti pravi chef, a do tada neka se vježbaju motivirani uz ovakve emisije!” zaključuje mama.

Pred Nikolom je još mnoštvo recepata koje treba rekreirati jer ‘Hell’s Kitchen’ avantura tek je počela, a timove već u srijedu očekuje novi uzbudljivi izazov!

‘Hell’s Kitchen Hrvatska’ na rasporedu je od srijede do petka u 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je dan ranije na streaming platformi Voyo.

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.