Ova krema zbog hijalurona nove generacije, duboko hidratizira, poboljšava elastičnost i glatkoću kože

2038


Omiljena prirodna  krema od sada u još boljem izdanju!

U današnje vrijeme, zaista je teško pronaći pravi proizvod za sebe i svoju obitelj, a da je bogat prirodnim i provjerenim sastojcima koji pogoduju svim uzrastima, tipovima i problemima kože – čak i onim najosjetljivijim, reaktivnim. Koliko god nam se danas nudi pregršt mogućnosti i opcija u skincare svijetu, izabrati dobru i kvalitetnu kozmetiku sve je zahtjevnije. No, u tome je zasigurno uspjela ZEOTEX DERM krema koja je u kratko vrijeme opravdala povjerenje i postala neizostavan dio rutine mnogih. A sjajna novost je da od sada ima još bolju, unaprijeđenu formulaciju!

ZEOTEX DERM je prirodna krema za njegu kože sklonu nepravilnostima, za zahtjevnu i reaktivnu kožu, ali i za svakodnevnu preventivnu njegu za svaki tip kože i sve dobne uzraste pa i one najmanje.


Ne sadrži parfeme, parabene, kortikosteroide ni štetne konzervanse već se pouzda u snagu prirodnih sastojaka i njihove sinergije djelovanja. Najveća razlika NOVE formulacije Zeotex Derm kreme u odnosu na prijašnju je u samoj bazi u koju su uz postojeće aktivne sastojke, zeolit i mikrosrebro, dodani: hijaluron nove generacije, ekstrakt magnolije, cink oksid, beta-glucan, vitamin E i glicerin. Sama baza obogaćena je emolijensima poznatih po stvaranju ugodnih, svilenkastih, laganih tekstura koje su prikladne za sve tipove kože.

Krema djeluje direktno na lokalni imunitet stanica, regenerira i revitalizira kožu. Potpora je kod obnavljanja i regeneracije kože što je izuzetno važno kod bilo kakvih površinskih oštećenja. Opskrbljuje kožu strukturnim elementima čime podupire oporavak i održavanje zdrave funkcije barijere kože i sposobnosti zadržavanja vode.

Zbog hijalurona nove generacije, duboko hidratizira, poboljšava elastičnost i glatkoću kože, a zbog beta glukana pomaže u jačanju prirodne barijere kože. A ono najvažnije za sve koji imaju problema je direktno djelovanje na sve neprijatelje kože jer ima snažno antimikrobno, antibakterijsko i protuupalno djelovanje.

Više informacija možete pronaći na stranici zeotex.hr.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.