Osveta u Pakracu? Gordan kritizirao i dao skandaloznu ocjenu: ‘Mislim da se osvećuje gospođi Nadi za dan prije’

3087

Fizioterapeutkinja Nada Skalnik ugostila je protukandidate drugog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je 32 boda! Tanja i Maja dale su Nadi deset bodova, rekavši da je sve bilo savršeno. Zbog predjela, Marija je dala devet bodova, no onda se Nadin uspješni niz završio – i to Gordanovom trojkom. “Jedino je desert koliko toliko zadovoljio moja očekivanja”, objasnio je strogi gost!

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

A pripravu večere Nada je započela glavnim jelom – ‘Rapsodijom okusa’. “Lijepo zvuči, bit će nešto prefino”, zaključila je Tanja. “Ne očekujem ništa naročito”, dodao je, pak, Gordan. Iza ‘Rapsodije okusa’ skrivalo se meso s povrćem, spravljeno u glinenoj posudi – kako se to radilo nekad. Uslijedio je desert ‘Nadalina’ – Nadina verzija jogurt torte. Radila je žele koji je izmislila, prhko tijesto punila je voćnim želeom – šumskim voćem i pudingom od vanilije, a potom ga prelila šlagom. Posula ga je listićima badema te borovnicama! Pripravu večere Nada je završila predjelom koje je nazvala ‘5 u 1’. Popečci od tikvica bili su Nadina sjajna uvertira u druženje s ekipom.

Nada je gošće dočekala uz prigodne aperitive – domaći cherry, orahovac, domaću rakiju i rakiju od bazge. “Nada je na dočeku imala malu tremu, ali je tu bio osmijeh pa je sve lijepo krenulo”, komentirala je Tanja. “Bilo je puno izbora, probala sam bazgu, bila je jako ukusna”, dodala je Marija.

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

Ekipi su ubrzo stigli popečci ‘5 u 1’. “Bilo je lijepo složeno, ali samo kao tikvica je blijedo”, komentirao je Gordan izgled predjela. “Nije se osjećala opuštenost, mislim da je to zasluga domaćice”, dodao je. Napeta atmosfera osjetila se na večeri kod Nade otpočetka. “Nisam se htio nametati, da ne bi Nada rekla da podbadam”, objasnio je Gordan svoju šutnju na predjelu. “Okusi su mi se sviđali, tikvica sa špekom mi se svidjela, primjenjivat ću to i u svojoj kuhinji”, komentirala je jelo Tanja, no Gordan je imao prigovore: “Okus tikvice bio je bljutav, falilo je soli, ali probao sam i drugi komad”.

‘Rapsodija okusa’ iduća je stigla pred ekipu. “Izgledom je glavno jelo bilo korektno, zasmetalo mi je samo što je bilo preobilno”, komentirala je Maja izgled glavnog jela. “Očekivao sam pečenje, ali bilo je kao neki gulaš”, dodao je Gordan. Otvoreno je Gordan kritizirao glavno jelo i pred Nadom, koja se, kako je rekla, nije nimalo iznenadila na njegove riječi. “Ne bi se trebala obazirati. Mislim da se Gordan osvećuje gospođi Nadi za dan prije”, prosudila je situaciju Marija. Otvoreno je Gordan kritizirao Nadina jela tijekom večere, a ni ona se nije dala. Tek nakratko pomirilo ih je, kako je Gordan rekao – ‘industrijsko vino’. Pohvale za glavno jelo Nada je dobila od svih osim Gordana koji je imao drugačija očekivanja.

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

Desert je stigao kao melem na gorko raspoloženje. “Na prvu lijepo izgleda, lijepo dekorirano, nemam primjedbe”, poručila je Marija. Čak je i Gordan kolač pohvalio, rekavši da je osvježavajući. Potom mu je čak dao i čistu peticu! Dame su desert pohvalile. “Volim voćne kolače, volim jogurt, uz bademe je bilo top”, zaključila je Tanja.

Gostima je Nada za kraj udijelila prigodne poklone, no nije bio oduševljen. “Pokloni su pro forme, a ja sam protivnik pro forme”, poručio je kratko. “Pokloni su prekrasni, nešto unikatno, neuobičajeno, baš njeno”, zaključila je, pak, Marija. Grupa Julini i Nadina nećakinja zasvirali su ekipi za kraj kao glazbeno iznenađenje. “Hvala Bogu na iznenađenju da smo se malo oslobodili grča u kojem smo bili cijele večeri”, komentirala je Maja. Tamburica je spasila atmosferu!

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.