Koncert o kojem će se dugo pričati! Uz nekoliko klikova možeš pomoći području stradalom u potresu

1040


Veliki ONLINE humanitarni koncert povodom 40. rođendana grupe Gustafi posvećen stradalima u potresu s područja Petrinje, Siska, Gline i okolice održati će se u petak, 08. siječnja s početkom u 20 sati.

Mnogi istarski glazbenici okupili su se na ovom virtualnom koncertu kako bi dali svoj doprinos, i na način na koji najbolje znaju, pomogli žrtvama potresa. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran. Ulaznice se mogu kupiti s nekoliko klikova na stranici partnera entrio.hr koji se rado odazvao i ustupio svu online infrastrukturu i sustav prodaje ulaznica.

Koncert će se moći pratiti putem linka https://www.entrio.hr/event/humanitarni-koncert-gustafi-sajeta-i-medvid-za-petrinju-8714 , a nastupiti će Gustafi, Šajeta, Edi East Trance Blues, Veterinari, Tedi Grubica i Medea Market – Sindik. Program će voditi Dražen Turina Šajeta, a Medvid produkcija odraditi će sav onaj tehnički posao, i sam prijenos, kako bi vi mogli iz sigurnosti vašeg doma uživati u koncertu.


„Dogodila se velika tragedija i nismo mogli ništa ne napraviti. Ideja o humanitarnom koncertu rodila se vrlo brzo, bacili smo se na organizaciju i u kratkom roku sve uspjeli izrealizirati. Svi su se rado odazvali, i odrekli bilo kakve naknade za svoj posao, tako da i sve vas pozivam da sudjelujete, kupite ulaznicu za koncert, koji nažalost mora biti virtualan, i uživate u glazbi. Što više novaca sakupimo, to ćemo moći više njima pomoći.” – izjavio je Alen Peruško iz Gustafa. 

Ovo je ujedno i proslava 40-tog rođendana Gustafa, koji, bi u starom normalnom bio obilježen popularnom „štalom”, no zbog epidemioloških mjera i pijeteta prema svemu onome što je Banovina preživjela posljednjih dana, koncert će biti online.

„Želimo pomoći i ovo je najmanje što možemo učiniti.” – s nama je podijelio Boris Plastić, direktor MedVid produkcije.

Cijena ulaznice je 50 kuna.

FOTO: Promo

Pratite nas i na našem Facebook te Instagram profilu.