Ocean & prijatelji na neobičan su način najavili veliki zagrebački koncert!

386


“Ovo je najraspjevanija i najveselija press konferencija” – rekli su u glas novinari i brojni gosti, koji su bili na pomalo ne tipičnom predstavljanju novog projekta splitske grupe Ocean. Kako i priliči glazbenicima, veliki zagrebački koncert Ocean & prijatelji Korakom po nebu,a koji će se održati u dvorani Vatroslav Lisinski 04.04.2022 u 20:00 sati, ova simpatična grupa najavila je, kako drugačije nego pjesmom!

U prvom dijelu mini koncerta, održanom u kavani Johann Franck, Marica Vilibić (vokal i violina), Stjepan Radić (vokal) i  Dino Pleština (vokal i gitara), članovi grupe Ocean, odsvirali su svoje hitove s novog aktualnog albuma uz podršku vrhunskih glazbenika, Matije Dedića i gitariste Ante Gele s bendom, dok su u drugom dijelu pokazali kako zvuče suradnje s Prijateljima koji su dio ovog velikog projekta. Među njima su glazbene zvijezde, Zorica Konđa, Tedi Spalato, Maya Sar i Goran Karan koji se i sam pridružio zagrebačkoj promociji i najavi spektakla u Lisinskom!

“Srce nam je puno” – rekli su nam članovi grupe Ocean nakon jednosatne svirke uživo koja je rasplesala goste! – Istu i još bolju zabavu pripremamo na našem koncertu Ocean&prijatelji  u Lisinskom početkom travnja za što počinju intenzivne probe s Big bendom i gudačkim ansamblom kojim će ravnati dirigent Joško Banov. Na koncertu u Lisinskom ćemo zasvirati naš kolaž hitova s tri studijska albuma, ali i zapjevati duete s našim prijateljima. Publika će tako čuti hitove naših gostiju poput  Zar je voljeti grijeh (Zorica Kondža), Ti si moj san (Zorica Kondža), Sve ću preživit (Tedi Spalato), Zauvik tvoj (Tedi Spalato),. 

“Na koncertu će nas pratiti i dvojica najboljih instrumentalista današnjice – Ante Gelo i Matija Dedić koji svojom profesionalnošću stavljaju točku na ‘I’ ovog koncerta” – zaključio je Dino Pleština frontmen grupe vidno zadovoljan reakcijama publike na dio programa s kojim je najavljen veliki zagrebački koncert. Brojna publika se rasplesala u Johannu Francku, a dobru atmosferu je začinila i vinarija Josić s dvije vrste vina.  

Nabavite svoje ulaznice na vrijeme!
Odbrojavanje do početka koncerta je počelo, a ulaznica za splitski spektakl u srcu Zagreba još ima. Nabaviti se mogu na blagajni KD Vatroslav Lisinski, ili putem weba na Entrio.hr i ulaznice.hr,  a važno je napomenuti da ćete osim u odličnoj svirci dolaskom na koncert  činiti i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.

foto: Nikola Zoko ——
Grupa OCEAN
Splitska grupa OCEAN, postoji 5 godina,a iza sebe ima tri studijska albuma i jedan EP. Prvi album “Kad me pogledaš” bend je objavio krajem 2018 godine. Bio je to dupli  album s 20 singlova o kojem je s puno riječi pohvale pisao ugledni splitski glazbeni urednik i novinar  Goran Pelaić. Krajem 2021 godine, nakon 2 godine koncertne pauze grupa gotovo istovremeno objavljuje 2 nova izdanja. Album “Korakom po nebu”  (8 singlova) i EP “Ambis”  (4 singla) od kojih posebno treba izdvojiti naslovni singl “Ambis” (Nenormalno) koji je snimljen u suradnji s mladim američkim R’n’B pjevačem Quincy Thompsonom.

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.