Neobični natječaj: Tko želi biti gost/gošća emisije KolibriS?

712


Nakon vrlo uspješne 1. sezone emisije KolibriS, odlučili smo otvoriti vrata svog studija i pozvati zainteresirane umjetnice, umjetnike, djelatnice i djelatnike u kulturi koji žele gostovati u emisiji KolibriS da nam se jave putem otvorenog poziva/natječaja za gostovanje!

Više o emisiji KolibriS možete saznati na linku: https://perceiveart.com/kolibris-jer-umjetnost-je-vazna/

Ukoliko smatrate emisiju KolibriS kvalitetnim formatom unutar kojeg biste mogli predstaviti svoje umjetničko djelovanje pošaljite nam prijavu na e-mail: emisijakolibris@gmail.com    


Prijava za natječaj treba sadržavati:

  1. ime, prezime, godinu i mjesto rođenja, kontakt telefon i e-mail (koristit će se isključivo za potrebe komunikacije s prijavljenim autorima)
  2. profesionalni životopis (naglasak na umjetničkom djelovanju, djelovanju u kulturi uz dosadašnja postignuća, s naglaskom na područja koja bi mogli obraditi unutar emisije KolibriS)
  3. link na Vašu web stranicu i profile na društvenim mrežama gdje možemo vidjeti Vaše profesionalno umjetničko djelovanje
  4. ukoliko nemate vlastitu web stranicu pošaljite nam:
  5. za likovne umjetnike (izbor minimalno 15 do 20 fotografija radova iz dosadašnjeg opusa ili porfolio radova)
  6. za umjetnike izvedbenih umjetnosti – linkovi na video spotove, koncerte, nastupe, izvedbe….
  7. ostali autori – listu publiciranih djela i aktivnosti, reference i materijale iz kojih možemo steći dojam Vašeg dosadašnjeg djelovanja

*veće datoteke i fotografije pošaljite u jpeg formatu putem https://wetransfer.com/ ili https://www.filemail.com/

  • minimalno 1/2 kartice do 1 kartice teksta u kojem navodite zašto biste htjeli gostovati u emisiji KolibriS i po čemu se Vaše djelovanje ističe u kontekstu kulture i umjetnosti?

Napomena: emisija se snima u studiju u Zagrebu te bi potencijalni gosti trebali doći do studija, jer nemamo mogućnosti snimanja na terenu. Tu stavku svakako treba uzeti u obzir kod prijave!

Sve prijave slati isključivo na e-mail: emisijakolibris@gmail.com 

(ukoliko u maksimalno 3 dana ne dobijete potvrdu da je Vaša prijava zaprimljena, molimo Vas pošaljite prijavu ponovno ili nas kontaktirajte putem poruke na: https://www.facebook.com/KolibriSonja )

Otvoreni poziv/natječaj za sudjelovanje u emisiji KolibriS traje do 1. listopada 2021. (prijave se primaju do petka 1. listopada do ponoći)

Više o emisiji možete saznati na:

Youtube kanalu: https://www.youtube.com/EmisijaKolibriS  

Facebook stranici: https://www.facebook.com/KolibriSonja

Facebook grupi:   https://www.facebook.com/groups/178469487464750   

Instagram profilu: https://www.instagram.com/emisija_kolibris Kontakt: emisijakolibris@gmail.com

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.