Bravo Neda! Moderno, urbano… Ovo je pjesma koju ćete rado pjevušiti!

947


Godinu dana nakon posljednjeg singla “Minut u tišini”, pod izdavačkom palicom RTL Musica, Neda Parmać se vraća s još jednom autorskom pjesmom, ovoga puta u sasvim drugačijem izdanju.

“Pjesma je, kao i prethodnih nekoliko, nastala u autu, gdje sam shvatila da jedino imam svoj mir, pod uvjetom da ugasim mobitel. Došla sam s idejom do producenta Ivana Škunce, koji mi je pomogao ideju pretočiti u pjesmu. Nakon što mi je poslao svoju viziju aranžmana već sam sljedeći dan počela s organizacijom snimanja videa.   

Nadam se da će se svima svidjeti kao meni.”, izjavila je Neda dodajući “Na setu je uvijek veselo. Okupila sam ekipu koja sada surađuje i sa mnom i s Gelato sisters tako da slobodno mogu reći da smo više od suradnika. Za kostime se uvijek pobrine Modna Sova, frizerski atelier Monet je u uz mene već 15 godina, a nekoliko zadnjih projekata surađujem s megatalentiranom vizažisticom Tatjanom Tomšić tako da mi snimanje dođe kao izlazak. Ovoga puta sam na set pozvala i svoje prijateljice Janu Fabijanić, Branku Sovar, Anu Dujan i Constance Marx koje su čagale sa mnom. Ekipa je vrhunska! Ali evo, da ne ispadne da su oko mene samo žene, za ravnotežu se pobrinuo Tomislav Rubinjoni, koji je utjelovio osobu kojoj se u pjesmi obraćam.”


“Daj mi” je pjesma za sve koji se ne zadovoljavaju prosjekom, kako u životu, tako i u vezama ,a autori su Neda Parmać i Ivan Škunca dok je redatelj videa Tomislav Pović.

FOTO: Darko Mareš

Redakciju pratite i na Facebook te Instagram profilu.