Nagradna igra: „Ispeci slatku bajku“ – Svaki dan možete osvojiti 2.500 kn na potrošačkoj kartici

384

Uključite se u veliku nagradnu igru „Ispeci slatku bajku“ jer od 1. do 25. prosinca svaki dan možete osvojiti 2.500 kn na potrošačkoj kartici i plišano lane

S početkom prosinca, pripreme za nadolazeći, najljepši dio godine, postaju sve zahtjevnije. Sve se više razmišlja o poklonima koje želite staviti pod bor za vaše najmilije kao i o delicijama kojima ćete upotpuniti blagdanski stol. Složit će se mnogi – za blagdanskim stolom ipak je najvažnija radost, toplina i zajednoštvo, a upravo to razdoblje budi ono najljepše i najsentimentalnije u ljudima. Uz fini zalogaj, blagdani dobivaju neku novu dimenziju, a Dr. Oetker je najbolji pomagač u mnogim kuhinjama kad je u pitanju priprema delicija najraskošnijih okusa koji će udovoljiti i najzahtjevnijim nepcima.

Koju god slasticu odlučili pripremati ovih blagdana, u ponudi Dr. Oetkera moći ćete pronaći sastojke koji će vam pomoći da i ove godine (p)ostanete pravi slastičar ili slastičarka. Bilo da je riječ o omiljenom kremastom kolaču za vaše najmlađe, o finim i bogatim okusima koje obožava vaša nježnija ili jača polovica, o kolačima od prhkog tijesta koji su nezaobilazan dio blagdanske trpeze naših starijih i čiji mirisi nas vraćaju u djetinjstvo, Dr. Oetker ima rješenje.

Kada se miris svježe pečenih keksa počne širiti kuhinjom, i veliki i mali znaju da je Božić pred vratima! Upravo zato su u Dr. Oetkeru u ove godine osmislili puno finih recepata za božićne slastice: od slatkih, tradicionalnih, preko poklončića iz kuhinje pa do torte u obliku zvijezde za desert nakon božićnog ručka, a sve recepte možete preuzeti kao brošuricu s receptima koja se nalazi na linku.

Blagdane upotpunite slasticama, ali i nagradama

I ovih blagdana uključite se u Dr. Oetker veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 25 vrijednih nagrada. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri „Ispeci slatku bajku“ koja traje od 1. do 25. prosinca potrebno je kupiti vaše omiljene Dr. Oetker proizvode u vrijednosti od 50 kn, sačuvati račun te ga zajedno sa svojim osobnim podacima unijeti na www.oetker.hr

Što čeka sretne dobitnike? Svaki dan u razdoblju trajanja nagradne igre jedan će dobitnik osvojiti potrošačku karticu u vrijednosti od 2.500 kn te plišano lane.

Ovih blagdana uživajte u obiteljskom druženju, toplim trenutcima i  ukusnim slasticama uz Dr. Oetker.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.