KREĆE POTRAGA ZA NAJLJEPŠOM HRVATICOM Nakon dvije godine, Hrvatska će svijetu opet pokazati svoju ljepotu

999


Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se na velika vrata. I to na tridesetu obljetnicu. Miss World Croatia krenuo je još devedesetih godina, u najtežim vremenima, no posljednje dvije godine Lijepa Naša nije imala predstavnicu na ovom izboru, a sve je kriva COVID kriza koja je svijetu pomrsila račune.

„Izbor za Miss Svijeta 2021. trebao je biti održan još u prosincu. Brojne djevojke su se razboljele pa je ovaj prestižan događaj odgođen za ožujak ove godine. Mi nismo slali predstavnicu jer sam smatrala da bi to bilo neodgovorno. Nisam željela djevojku izlagati virusi i ugroziti njezino zdravlje. Odlučili smo da ove godine, nakon 30 godina, napravimo dostojanstven izbor“, kazala je direktorica Izbora, Maja Vračarić.

Ova godina posebna je i po drugim nedaćama koje su zadesile svijet, no ovaj Izbor upravo će ljepotom dati svoj doprinos u želji da svijetom zavlada mir i zdravlje. Dok svakodnevno čitamo loše vijesti, Miss Hrvatske potrudit će se barem ljepotom Hrvatica nakratko zaustaviti loše vijesti.


Tako će Katarina Mamić, posljednja Miss Hrvatske, napokon svoju krunu prepustiti novoj ljepotici. Direkcija Izbora i dalje je u istom sastavu, a potraga za najkompletnijom djevojkom upravo kreće. Najljepša Hrvatica našu će zemlju predstavljati krajem godine na Izboru za Miss Svijeta.

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti putem linka https://miss.hr/prijavnica

Izbor za najljepšu Hrvaticu održat će se u rujnu, a svjetski Izbor rezerviran je za kraj godine.

FOTO: PROMO Miss Hrvatske

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.