Miljenko iz Osijeka razvalio i uzeo 1000 eura! Pomeo je konkurenciju!

6977


Riba pobijedila meso – i to u Slavoniji! Miljenko odnio pobjedu: ‘Nisam je očekivao, zadnji dan sam vidio koji je to pritisak na osobu’

Pobjedu u ovotjednoj ‘Večeri za 5’ odnio je umirovljeni general HV-a Miljenko Kolobarić! “Sredstva ću potrošiti na svoj 60. rođendan, svoju djecu i unučad. Vjerujte mi da pobjedu nisam očekivao, vidim da je sve to bilo tu. Zadnji dan sam vidio koji je to pritisak na osobu i zbilja čestitam svim kandidatima”, zaključio je Miljenko.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Miljenko je osvojio 36 bodova, desetke su mu udijelile Gordana i Senka, dok je Stevica dao devet bodova – i to zbog tijesta u glavnom jelu. Najnižu ocjenu dobio je od Bobana, sedmicu, i to zbog predjela!

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere pobjednik je započeo radom na desertu kojeg je spravio od šumskog voća. ‘Crveno-bijela voćna delicija’ asocirala je ekipu na kombinaciju voća i fine kreme. “Crveno je malina”, detektirao je Boban. “Napravila bih kombinaciju kreme i voća”, zaključila je Gordana. Mascarpone i slatko vrhnje s aromom vanilije i šumskim voćem sastojci su deserta koje je Miljenko spravio za ekipu. Oko deserta mu je pri kraju pomogla i supruga Biljana. Uskoro se okrenuo predjelu ‘Na čačkalicu’. “Na čačkalicu – domaća kobasica”, ponadao se Boban. “Možda bi mogao francusku salatu usto poslužiti”, dodala je Senka. No, zapravo se radilo o paštetama. Tijekom priprave predjela, naišao je Boban i na određene probleme, no uspio se izvući i napraviti umak od šarana te prženog šarana. Uslijedilo je glavno jelo ‘Na gusto’. “Tu bi mogao biti nekakav perkelt s ribom”, predosjetila je Gordana. 

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Uskoro je Miljenko pripravu večere priveo kraju, a onda se okrenuo pripremi za dolazak gostiju. Za zdravicu je ponudio višnjevac, aroniju i medicu. “Bio je ugodan domaćin”, izjavila je Gordana. “Vidi se da je iscrpljen i umoran, ali je bio ok”, dodao je Stevica. Uoči predjela ekipi su zapjevali tamburaši, a onda je stiglo ‘Na čačkalicu’.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Predjelo je sadržavalo čips od šarana i domaću paštetu na prepečencu. “Izgled predjela je bio jako lijep, volim šarana na takav način”, pohvalila je predjelo Gordana. “Čips je bio ok, kruh mi je bio malo tvrđi, paštete je još trebalo biti, bila je totalno blaga”, dodao je Stevica.

‘Na gusto’ je kao glavno jelo iduće stiglo pred ekipu. Perkelt se svidio ekipi, Gordana ga je pohvalila rekavši da je ‘na taman’. “Govorimo o ribi i sastavu – perfektan. Tijesto – mala zamjerka, prekuhano, dosta je kašasto ostalo. Slanina je bila ok,”, zaključio je Stevica.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Za kraj, pred ekipu je stigao desert ‘Crveno-bijela voćna delicija’. “Jako je lijepo izgledao desert”, otkrila je Gordana, a Stevica je dodao da je desertu trebalo još vremena da se stegne. “Okus je bio fantastičan, samo malo više dominiraju maline”, zaključio je Boban. Za kraj, ekipa je dobila prigodne poklone, a zasvirala im je potom  i Miljenkova susjeda Anita na gajdama. Ekipu je gajdašica oduševila te su time priveli lijepo ovotjedno druženje kraju.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.