Lege se vratile jače no ikad! Poslušajte ovu moćnu baladu

1009

Bend Lege zaintrigirao je publiku neočekivanim zvukom koji je dominirao prvim singlovima ‘Za nju, protiv nje’, ‘Stavi ljubav na pauzu’ i ‘Ulice gore’, a medijska tišina za koju su se ovi talentirani Osječani odlučili posljednjih godinu dana kako bi maksimalno oslobodili svoju kreativnost završava objavom dugoočekivanog novog singla „Soba bez sna“ za koji su snimili i videospot u režiji Josipa Grizbahera.

Emotivnu glazbu mladog i talentiranog kantautora Ljudevita Ivića odlično je upotpunio romantični, a opet muški tekst koji su uz Ljudevita napisali pjevač i frontmen Lega Karlo Cvetković, njegov otac Dalibor Cvetković te Davor Mihaljević. Osim melodije i pažljivo biranih riječi, snazi pjesme uvelike pridonosi Karlova uvjerljiva interpretacija donesena pamtljivim i vrlo zavodljivim bas bariton vokalom.

„Soba bez sna predstavlja veliki iskorak za naš bend jer je to prva balada koju smo snimili. Iako nas se doživljava kao veseljake uvijek spremne napraviti najbolji štimung, jako smo ponosni na Sobu jer je punokrvna ljubavna pjesma koja zapljuskuje valovima emocija i vjerujemo da će biti jedna od onih pjesama koju će publika tražiti na našim svirkama. Uistinu smo dobar tim i jedva čekamo pokazati što smo sve snimili za naš prvi album kojem se radujemo kao mala djeca. Hvala svima koji su nam slali poruke podrške, vaše lijepe riječi su nam bile dodatna inspiracija“, kažu Lege kojima će ovo ljeto biti bez puno sna obzirom na gusti raspored svirki na kojima će ih vjerno pratiti njihova publika koja je prepoznala iskren pristup glazbi koji njeguju od prvog dana.

Pjesma „Soba bez sna“ naći će se na debitantskom albumu Lega za koji je većina pjesama snimljena i čija je objava u skorom planu i to u izdanju naše najveće diskografske kuće Croatia Records s kojom su potpisali ekskluzivan ugovor. 

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.