Kritični Bjelovarčanin doživio debakl s desertom, ali unatoč tome razvalio s bodovima! “Meni je bilo top”

2298

Unatoč suhom glavnom jelu i neuspjelom desertu, Goran je osvojio visokih 39 bodova! Ekipa je nagradila njegov trud

Konobar Goran Radotović ugostio je protukandidate trećeg dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je visokih 39 bodova! Dok su mu Željka, Darinka i Iva dale desetke za trud, njegov nekadašnji šef počastio ga je devetkom zbog neslanog i suhog glavnog jela.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere započeo je Goran glavnim jelom – teletinom. ‘Mesni vrt’ gostima se svidio kao naziv. “Čini mi se da će biti mesa i povrća”, procijenila je Iva. “Brokula u tragovima i teletine u izobilju”, prognozirao je, pak, Andrej. “Dva dana za redom nije problem jesti teletinu”, zaključila je Iva. Punjena teletina prvo je jelo koje je Goran spravio, a onda je uslijedilo predjelo ‘Kljunasti bik’. “Možda piletina”, procijenila je Željka. Bila je u pravu, Goran je spravio piletinu i tatarski odrezak, a dodao je i tijesto od pive u kojem je pržio piletinu. “Sirovo meso mi se gadi”, bila je jasna Iva. No, čokolada u desertu sigurno će Ivi sjajno sjesti! ‘Smrznuto ljeto’ posljednje je jelo kojeg se Goran prihvatio. “Asocijacija je na sladoled”, otkrio je Andrej. “Čokoladom će nas dobiti”, zaključila je Iva. Pohani sladoled neobičan je izbor kojeg je za kraj svoje večere Goran odlučio ekipi ponuditi. Desert mu je u pripravi stvarao velike probleme, no uspio je od trećeg pokušaja ispohati sladoled.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nakon što je završio s pripravom jela, domaćin se okrenuo pripremi za doček gostiju. Za aperitiv je ekipi ponudio medicu, orahovac, višnjevaču i jabukovaču. “Lijepo nas je dočekao, činio mi se skroz ok, bez treme. Medica je bila odlična, osjetio se domaći med, meni odlična”, ocijenila je Iva. “Izbor aperitiva je bio raznovrstan i za svačiji ukus”, dodao je Andrej.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Predjelo je prvo stiglo pred goste. Piletina, tatarski biftek, umak od jogurta – predjelo Goran ni sam nije isprobao. “Izgled predjela je bio fantastičan”, pohvalio je Andrej izgled prvog Goranovog jela. Sirovo meso Iva ne jede, no pohvalila je odluku domaćina da ga posluži. “Spremna sam uvijek isprobati nove stvari. Jogurt umak mi je odgovarao, baš su odgovarali s neslanom piletinom”, objasnila je Iva. “Meni je bilo top”, zaključio je, pak, Andrej. Pohvale za predjelo je domaćin dobio i od Željke.

Glavno jelo stiglo je u vidu teletine i povrća. “Izgledom je bilo primamljivo, bilo je višebojno”, pohvalila je Iva glavno jelo. “Mislim da je požurio s pečenjem i nije bilo dovoljno slano”, komentirao je Andrej. “Ne razumijem kako je mogao zaboraviti kruh, to je ono glavno što se mora nalaziti na stolu, pogotovo kad je meso u pitanju, kruh je glavna namirnica koja se mora nalaziti na stolu”, kritizirala je domaćina Iva jer je u oba slijeda zaboravio kruh. “Najviše mi se svidjelo meso i krumpir”, zaključila je Iva.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Uslijedio je desert, jelo s kojim je Goran tijekom pripreme imao niz problema. “Nije baš najbolje uspio, odmah da vam kažem”, iskren je bio domaćin prema gostima. “Izgled deserta je bio simpatičan, živopisan i neobičan”, otvoren je bio o izgledu pohanog sladoleda Andrej. “Okus je bio savršen”, dodala je Iva. “Jako je dobro”, ispričala je Željka.

Nakon deserta, Goran je ekipi udijelio poklone, a potom je uslijedilo i glazbeno iznenađenje – ‘Euro bend’. “Atmosfera je bila super, za pamćenje”, zaključila je Darinka za kraj večere!

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.