Kremasta juha od kestena: Imamo recept koji će vam uljepšati ovu jesen

0
269
Recept za juhu od kestena koja grije iznutra
Sastojci:
400 g kestena
40 g poriluka
40 g krumpira
40 g celera
40 g korijena peršina
sol, papar maslinovo ulje
vrhnje za kuhanje
Priprema:
Poriluk, celer i peršin prepržite na malo maslinova ulja, zatim dodajte oguljene kestene, zalijte vodom i kuhajte 30 minuta. Na polovici kuhanja dodajte naribani krumpir te začinite prema želji. Kada je juha gotova, propasirajte te dodajte vrhnje za kuhanje. Poslužite s prženim kruhom i kuhanim kestenima. Dobar tek!
Lorem ipsumALINOR
vrhnje za kuhanje od soje
alternativa je mliječnom vrhnju, smiju  ga koristiti i intolerantni na laktozu odlično za umake, kreme, deserte ili jednostavno preliveno preko voća
Želim isprobati!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime