Kreće festival ljepote!

688

Sve što o ljepoti morate znati očekuje vas na jednom mjestu, sve što niste nikada pitali a želite znati, najveće beauty i estetske novosti za predstojeću sezonu proljeće – ljeto a sve pod nazivom; Vrijeme je za promjene očekuje vas na predstojećoj 6. Abecedi ljepote.

Očekujemo više od 60 sudionika  koji će predstaviti više svjetskih i domaćih brendova estetske industrije u izlagačkom dijelu, panel raspravama i edukacijama za profesionalce.

Teme edukacija podijeljene su na žene i muškarce, a jedan od središnjih događanja svakako će biti promocija ESTETSKOG TRETMANA 1 NA 1 kao posebni dio za posjetitelje u kojem će posjetitelji u izravnom razgovoru s predstavnicima najboljih estetskih poliklinika, moći saznati sve o top tretmanima u estetskim centrima i naručiti se na iste po povoljnijim cijenama.

Posebno atraktivno bit će i na OPEN SPACE RADIONICAMA, dio programa u kojem najbolji kozmetički i estetski centri nude prezentaciju i kupnju tretmana za njegu lica i tijela uz posebne popuste.

Za Master Class nail edukaciju višestruko nagrađivanog Nikole Jurešića traži se mjesto više!

Muškim posjetiteljima pripremili smo mirisni kutak najnovijeg muškog parfema inspiriranim notama agarwooda, tobaca, cognaca, mošusa, vanilije a izrađenog po posebnoj recepturi.

Sve su to zasigurno  dovoljni  razlozi da svi zaljubljenici u estetske i beauty teme zapišete datume – 26 i 27. ožujka i posjetite nas u prostorima hotela Internacional u Zagrebu.

Svi zainteresirani kao izlagači, posjetitelji  ili pokrovitelji za Festival, dobrodošli su prijaviti se na službenoj stranici  https://abecedaljepote.hr/

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.