Koristite fritezu? Onda neka to bude ona koja je primjerenija za zdrave obroke

593


Tefal Easy Fry Compact je nova friteza koja koristi malo ulja ili ga uopće ne treba koristiti za pripremu hrskave i ukusno pržene hrane. Ovisno o vašim željama.

Zahvaljujući  Easy Fry Compact fritezi sada i kućanstva s malo članova mogu  uživati ​​u ukusnim, domaćim prženim jelima.  Zdrava friteza na zrak je kompaktna i savršena za do dvije porcije. Stoga je vrlo pogodna za studentske parove i mala kućanstva budući da se jednostavno uklapa u svaku kuhinju. Malo ili nimalo ulja dovoljno je za zdravo prženje hrane a da ona u konačnici ostane fina i ukusna.

Friteza je opremljena s Air Pulse tehnologijom za mlaz vrućeg zraka koji čini prženu hranu neodoljivo hrskavom! Pečenjem u toj fritezi možete postići savršene rezultate prženja, a zahvaljujući rešetci koja se nalazi u fritezi možete hranu ispeći i na grillu. Osim toga možete svoju omiljenu hranu ispržiti u vrlo kratkom roku kao što su to pomfrit, piletina, pohana piletina, riba, lignje na kolutiće, razne grickalice pa čak  i muffine. Praktičan 30-minutni mjerač vremena s funkcijom automatskog isključivanja i zvučnim alarmom omogućuje da tijekom procesa prženja radite neke druge kućanske poslove dok se vaše jelo optimalno i brzo prži. Inovativna košara za prženje s neprianjajućom oblogom, odvojivom rešetkom i dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa jamče jednostavno i lako pranje friteze.

Uz Easy Fry Compact fritezu na vrući zrak sada možete uživati ​​u prženoj ali i zdravoj hrani svakog dana!

Easy Fry Compact fritezu se može po povoljnoj cijeni kupiti u prodajnim centrima METRO .

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.