KOJA VAM JE NAJZGODNIJA? Traži se najljepša Zagrepčanka

1703


Prethodna godina, bila je veoma izazovna i nepredvidiva, ali sve je spremno za izbor najljepše Kraljice Zagreba. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u utorak, 15. lipnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor – „Kraljica Zagreba, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.

Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2021., koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednica će predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Inače, Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, Iločki podrumi, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati u delicijama Kanaan te degustirati aperitive Incanto“,  kao i torte i kolače svima poznatog Millenniuma.


Djevojke će se predstaviti u svečanim haljinama modne kreatorice Katarine Mamić,  prelijepim i raskošnim vjenčanicama poznatih brendova Ronald Joyce i Victoria Jane, cipelama Högl,  kupaćim kostimima modne kuće Rivage Line uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Lea Bikić iz frizerskog salona GT, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić i legendarni voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će poznate zvijezde, grupa Colonia i Boris Novković, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

Stoga rezervirajte datum 15.06., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti!

Vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta trajno je u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske, koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je ujedno i povijesno za Republiku Hrvatsku.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Zlatarna Dodić, Sherri Hill i drugi.

Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju do popunjenja sjedala, a svoje mjesto možete rezervirati na web stranici:  info@kraljica-hrvatske.hr .

Foto: Josip Čekada

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.