Sjećate se njega? Svi su ostali u šoku kada su ga čuli, a sada je odlučio ostaviti trag na domaćoj sceni

738


Kada je krajem prošle godine stao na pozornicu ispred žirija popularnog showa „Supertalent“, svi su ostali šokirani posebnom i nesvakidašnjom bojom glasa koja je odjeknula dvoranom. Uslijedio je pljesak publike i odmah je svima bilo jasno –  Mark Bagarić je kandidat koji će ostati zapamćen!

Posebno se dojmio Janka Popovića Volarića od kojeg je dobio zlatni gumb i koji ga je  direktno plasirao u polufinale. Iza ovog mladog karizmatičnog glazbenika stoji neopisiva energija i želja za napretkom, a to je pokazao svakom svojom sljedećom izvedbom.

Glazba mu je odmalena bila životni san, a svoj glazbeni put započeo je u njemačkoj inačici „Supertalenta“ i showu „Njemačka traži zvijezdu“, no pravi je uspjeh doživio upravo u Hrvatskoj.


Mark je rođen u Berlinu 1994. godine  i cijeli svoj život je proveo tamo. U Hrvatsku se vratio prije nešto više od dvije 2 godine kada su mu roditelji otišli u mirovinu.  Tada je odlučio ostaviti sve u Berlinu i poći za roditeljima koje, kako kaže, nije želio ostaviti same.

Izuzetno poseban u svemu, Mark govori čak šest jezika: hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, ali mu je i dalje, pored svega, najveća inspiracija u životu glazba.

Nakon završetka showa, Mark je počeo tražiti pravu pjesmu s kojom će se dalje predstaviti publici i tako je pala odluka;  svoj glazbeni san nastavit će u Menartu, a autor koji će mu od sada raditi pjesme bit će Silvio Pasarić.

Malo po malo i sve se posložilo na svoje mjesto; Mark danas ponosno predstavlja svoj prvi singl za koji je u režiji Matijasa Kneževića snimio i spot koji pogledajte na sljedećem linku:

„Preko direktora Menarta, gospodina Komljenovića, upoznao sam producenta Silvija Pasarića. Odmah na prvu sam vidio da je to autor i producent koji točno zna što radi. Bio sam već i ranije nekoliko puta kod njega u studiju i pao je dogovor da ćemo krenuti snimati pjesmu “Tvoje ime moje je”. Velika mi je čast što sam surađivao sa Silvijem jer, atmosfera i vibe, ma sve, sve  je bilo tu. Što se tiče snimanje spota to je bilo najbolje i najsmiješnije iskustvo ikad. Matijas Knežević režirao je spot, a Dinko Bošnjak bio je zadužen za fotografije na setu.  Sve je ispalo točno onako kako sam zamišljao da će biti.  Od srca puno hvala svima jer ovo je samo početak.“ – rekao je Mark Bagarić

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Silvio Pasarić, a pjesmu je masterirao Domagoj Perišić.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.