Kamiondžija iz Zagorja na putu prema 1000 eura! Hoće li ih uzeti konkurenciji unatoč kritikama?

3218

Josip preoteo vodstvo Lani, no kritika je bilo niz! Kandidatima bio pretih, a jela su mu bila ‘presuha i nezačinjena’

Vozač Josip Grgić ugostio je protukandidate drugog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je 36 bodova te tako preoteo Lani prvo mjesto! Marija i Davor dali su mu deset bodova, a Lana i Petra zadržale su se na osmicama. “Meso u glavnom jelu je bilo presuho, krumpir nije bio začinjen”, otkrila je Lana. Petra je, pak, objasnila da joj se nisu svidjeli ni tijesto ni meso u glavnom jelu.

Na ovom linku SAZNAJTE SVE O OVOTJEDNIM KANDIDATIMA.

Pripravu večere započeo je Josip desertom od sira i vrhnja. ‘Nešto fino za kraj’ zapravo su skrivali tradicionalne zagorske loparke. “Možda nešto domaće zagorsko”, pretpostavila je Marija o desertu, dok su Petar i Davor posumnjali na zagorske štrukle. Ekipa se složila oko ljubavi prema domaćoj, tradicionalnoj hrani, a upravo takvu im je domaćin odlučio spraviti i za glavno jelo. ‘Slasno pečenje’ svidjelo se ekipi po nazivu. “To zvuči kao pečeni odojak”, ponadala se Petra. “Zvuči obećavajuće”, dodala je djevojka. ‘Zagorski mix’ bilo je posljednje čega se Josip prihvatio, domaći suhomesnati proizvodi čekali su ekipu kao prvo jelo dana. Poslužio je i pogačice te domaći kruh i namaz od čvaraka. U kuhinji mu se nakratko pridružila i kći Marina, a potom se Josip okrenuo pripremi za doček gostiju.

Na ovom linku SAZNAJTE SVE O OVOTJEDNIM KANDIDATIMA.

Domaćin je ekipu dočekao uz prigodne aperitive, a društvo mu je pravila i njegova Marina. “Drago mi je što sam upoznala njegovu kćer, povezani su i drago mi je što smo se upoznali”, ispričala je Lana. Nakon dočeka, Josip je predstavio orahovicu i drenovinu.  “Drenovina je bila dobra”, pohvalio je aperitiv Davor.

Na ovom linku SAZNAJTE SVE O OVOTJEDNIM KANDIDATIMA.

Uslijedio je potom ‘Zagorski mix’. “Predjelo je bilo lijepo složeno”, komentirala je Lana. “Sviđa mi se to da čovjek može uzeti što želi”, dodao je Davor. “Kobasice su malo ljuće, više paprike”, komentirala je predjelo Marija. I ona i ostatak ekipe dobro su reagirali na predjelo. Nakon divnih domaćih proizvoda, uslijedilo je glavno jelo.

‘Slasno pečenje’ sačinjavalo je svinjetinu i krumpire iz Josipove domaće peći. “Okus je bio jako dobar, ni preslano, meso dobro pečeno, krumpir također. Bilo je jako dobro”, otkrila je Marija. “Meso nije bilo slano i bilo je presuho”, dodala je, pak, Lana. Za kraj – ekipi je stigao desert ‘Nešto fino za kraj’. “To nije zlevanka, to nije ni blizu”, komentirala je Petra izgled deserta. “Sam desert je bio dobar, ukusan, bilo je starinski. Možda je kora bila previše pečena”, dodala je Marija. “Presuho i prezapečeno”, zaključila je sve Lana.

Na ovom linku SAZNAJTE SVE O OVOTJEDNIM KANDIDATIMA.

Nakon što je ekipa blagovala, Josip je udijelio prigodne poklone, a potom su uslijedili i tamburaši. Ekipa je domaćinu pomalo zamjerila njegovo raspoloženje, no nije to presudilo u ocjenjivanju!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Na ovom linku SAZNAJTE SVE O OVOTJEDNIM KANDIDATIMA.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.