Jeste li znali da Riječani imaju inovativnu digitalnu platformu?

416

Udruženje obrtnika Rijeka srdačno dočekalo inovativnu platformu MojProfil na svečanosti povodom Dana Žena

U inspirativnom ozračju proslave Dana Žena, Udruženje obrtnika Rijeka s oduševljenjem je predstavilo inovativnu platformu MojProfil. Ova revolucionarna digitalna platforma, koja pruža podršku poduzetnicima i freelancerima u cijeloj regiji u razvoju njihovih poslovanja, predstavila se članovima Udruženja kao iznimno koristan alat za unapređenje njihovih poslovnih aktivnosti.

Predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka, gospodin Ivica Zbašnik, izrazio je svoje oduševljenje zbog prisutnosti platforme MojProfil te je istaknuo važnost tehnoloških inovacija u podršci lokalnim poduzetnicima. Uz to, povodom Dana Žena, gospodin Zbašnik je podijelio prekrasne ruže kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos ženama u poslovnom svijetu.

MojProfil platforma predstavlja sveobuhvatan alat koji omogućuje poduzetnicima jednostavno upravljanje njihovim poslovnim profilima, povećanje vidljivosti na tržištu te olakšava povezivanje s klijentima i partnerima. Svojom intuitivnom platformom, MojProfil pruža sredstva za promicanje poduzetničkog duha u lokalnoj zajednici.

Sudjelovanje na ovoj svečanosti bilo je iznimno važno za tim iza MojProfil platforme, jer je pružilo priliku za dijalog s lokalnim poduzetnicima, razmjenu ideja te stvaranje snažne mreže podrške unutar poslovne zajednice Rijeke.

Moj Profil, osim što predstavlja digitalnu bazu freelancera i osoba u potrazi za dodatnim poslom ili novim klijentima, ujedno nudi i bazu korisnika usluga pa ovu platformu slobodno možemo nazvati i novim „online tržištem“ na kojem se susreću ponuditelji i korisnici usluga.

Obzirom na to da sve više ljudi pokreće vlastite biznise, osmislili smo ovo virtualno mjesto s ciljem unapređenja poslovanja malih poduzetnika u Hrvatskoj i regiji, a želja nam je da njihove usluge vidi što veći broj potencijalnih klijenata.“ – kazala je Milena Marot, idejna začetnica i vlasnica Moj Profil platforme.

Udruženje obrtnika Rijeka i platforma MojProfil zajednički dijele viziju o jačanju lokalnog gospodarstva kroz inovacije i suradnju. Ova suradnja predstavlja korak prema stvaranju poticajnog okruženja za rast i razvoj poduzetništva, čime se jača ekonomska snaga Rijeke i cijele regije.

Za više informacija o platformi MojProfil, posjetite web stranicu https://mojprofil.hr/  i otkrijte kako ova digitalna inovacija može unaprijediti vaše poslovanje.

FOTO: PROMO

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.