Jeste li čuli za ovaj hrvatski narodnjački bend? Upali su na trending YouTube-a i razvaljuju!

3125


Narodna glazba u Hrvatskoj nikada ne izlazi iz mode, a osim glazbe iz regije, popularni su i domaći narodni bendovi koji nastavljaju očaravati svoju publiku. Novi singl grupe Noćni život, koja je privukla pozornost javnosti s novim singlom “Heroj ljubavi” u roku od samo 2 sata od objavljivanja, našao se među trending videima na YouTubeu.

Pjesmu Heroj ljubavi krasi autorski potpis Mirka Šenkovskog Geronima, poznatog hitmejkera koji je odgovoran za neke od najvećih uspješnica Halida Bešlića. Spot za pjesmu potpisuje DMC Televizija, koja je također izdavač ovog singla.

Tomislav, pjevač grupe, izjavio je: “Jako nam je drago da je pjesma u samo par sati od premijere već prepoznata od publike. Za nas je to veliki uspjeh, jer glazba uvijek nađe svoj put prema publici, bez obzira na žanr. Zato smo ostali dosljedni našoj hrvatskoj narodnoj glazbi.”

Bend Noćni život na svome kanalu broji preko 50 miliona pregleda te je očitoda domaći narodni bendovi poput “Noćni život” i dalje imaju svoju vjernu publiku i pridonose bogatom glazbenom nasljeđu Hrvatske svojim novim glazbenim ostvarenjima pa makar i narodnim!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.