Isprobali smo četkicu za zube koju svi žele imati! Više je nego genijalna!

728


Gadgeti su već neko vrijeme dio naše svakodnevne rutine koji nam poboljšavaju kvalitetu života, prate naš ritam i životni stil te je bilo pitanje vremena kad ćemo unijeti promjene i u higijeni naših zubi. Upravo to je postigao Oral-B, pionirska marka u domeni električnih četkica koja je otišla korak dalje sa značajkama umjetne inteligencije i elegantnim dizajnom kako bi pružio nove standarde pranja zubi.

Nakon šest godina istraživanja sa stručnjacima, Oral-B je predstavio uistinu jedinstven proizvod koji korisnicu nudi novi doživljaj četkanja. Magnetna tehnologija koja sama po sebi zvuči obećavajuće, bez trenja prenosi energiju četkice Oral-B iO™ izravno u vrhove vlakana te korisnicima omogućuje glatko, učinkovito čišćenje, a zahvaljujući tome pranje zubi je iznimno precizno i tiho.

Dizajn


Elegantni dizajn koji dolazi u tri različite boje prvo je što smo primijetili na Oral-B iO™, a zahvaljujući ergonomskom obliku svidjela nam se čim se pokrenula jer daje osjećaj detaljnog četkanja, a zahvaljujući gumenim oprugama štiti ruku od bilo kakvih vibracija snažnog magnetskog motora.

OLED zaslon je nešto što sigurno razlikuje Oral-B iO™ od drugih četkica. Prilikom uključivanja pozdravlja vas emoji sunca, a svaki način čišćenja zubi ima odgovarajući emoji, dok mjerač vremena prati jeste li dovoljno dugo prali zube (prema preporuci stomatologa). Kad završite, zaslon prikazuje preostalo trajanje baterije i šalje povratne informacije o četkanju u obliku nasmijanog ili tužnog emojija.

Korisničko iskustvo

Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji možete pratiti četkanje zubi putem aplikacije na mobitelu koja vas prati kako temeljito oprati zube. Prije prvog korištenja Oral-B iO™ četkice potrebno je preuzeti aplikaciju na svoj mobitel, a kad je počnete koristiti moći ćete na zaslonu mobitela gledati svoja virtualna usta i pratiti informacije o četkanju koje će zaslon davati sve dok ne dosegnete 100% rezultat.

Dodatno, aplikacija bilježi povijest četkanja, pa ovisno o tome je li četkica prepoznala vaše dobro ili lošije četkanje skupljate i bodove koje se zatim generiraju u nagrade. Sigurno poticajno i jako user friendly. A i još jedan vrlo koristan detalj, aplikacija će vas upozoriti kad je potrebno zamijeniti glavu četkice, što je prema preporuci Oral-B nakon tri mjeseca korištenja.   

Osjećaj profesionalne čistoće

Elegantni dizajn, interaktivni zaslon i iskustvo koje nam pruža ova električna četkica su odlični benefiti, međutim uzaludni su ako učinkovitost četkice nije na razini. Ali je! Nadahnuta stomatološkom opremom, svakim korištenjem možete imati osjećaj profesionalne čistoće svaki dan. Okrugla glava tipična za Oral-B četkice napravljena je tako da savršeno obavija svaki zub, a pomoću puno vlakana lako čisti područje zuba u kojem se skrivaju bakterije. Dodatno, uklanja do 100% više zubnih naslaga i njeguje desni.

Možemo zaključiti da je Oral-B nakon kvalitetnog i detaljnog istraživanja uz sve benefite Oral-B iO™ električne četkice svojim korisnicima uspio omogućiti potpuno novu dimenziju četkanja zubi i pomoći im u održavanju oralnog zdravlja.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.