Hrvat iz Njemačke u društvu vampirice Olje! Što ih je to povezalo?

1106

“Proklela si me” naziv je nove pjesme koju ovih dana publici predstavlja hrvatski pjevač iz Hamburga Alen Tarabarić. U pjesmi pjevač melankoličnim glasom progovara o ljubavi, budućnosti te snazi koja mu treba na putu kojim kreće.

Stihove pjesme potpisuje Marijana Dokoza, aranžman Boris Krivec, gitare Dragomir Herendić Dragianni. Pjesma “Proklela si me” je samo jedna od desetak pjesama koje pjevač namjerava snimiti u sljedećih godinu dana a koje će se naći na njegovom novom albumu.

Tarabarić otkriva kako na albumu surađuje s nekoliko poznatih glazbenih imena, između ostalog i s ukrajinskom violinisticom Darom Zusko.


– Spot za sljedeću pjesmu koju snimam na talijanskom jeziku bit će snimljen u Beču. Prethodno sam planirao snimanje spota u Rimu, gradu kojeg obožavam i u kojem se proveo neko vrijeme, ali sam naposljetku dobio izvrnu ponudu iz Beča te smo ovaj put odlučili Rim staviti “na čekanje. U spotu će se naći i svima poznata moja sugrađanka Olja Einfalt Mihovilović s kojom sam već dogovorio suradnju, otkrio je Alen Tarabarić.


I Olja Einfalt Mihovilović se raduje sudjelovanju u glazbenom projektu Alena Tarabarića.
– Jako mi se sviđa Alenov rad, posebno boja njegovog glasa. Pjesme su mu iznimno romantične i emotivne. Veseli me što su sudjelovati u stvaranju spota. Već sam se odlučila za odjeću koja će odgovarati stihovima i glazbi pjesme za koju ćemo snimati spot. Alen mi je ponudio i da na talijanskom otpjevam jedan dio pjesme i zbog toga sam jako uzbuđena, rekla je Olja koja se inače bavi i plesom, glumom, performansom.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.