Hrvat iz Njemačke osvaja svojim glasom! Mnoge podsjeća na Olivera Dragojevića

4330


Splitski glazbenik s njemačkom adresom Alen Tarabarić predstavlja novi spot za pjesmu „Tajna pred pogledima“ za koju je stihove napisala književnica Marijana Dokoza.

Video spot je nastao u njemačkoj produkcijskoj kući NB VideoFactory iz Hamburga. Za predivne kadrove iz Hamburga zaslužan je Nico Bizer njemački producent, glazbenik i tekstopisac Nnico Bizer koji je dosad radio na spotovima brojnih njemačkih i američkih poznatih glazbenika te njegov sin, njemački glazbenik i fotograf Noah Bizer.

Uz njih, na pjesmi su radila poznata imena s hrvatske glazbene scene među kojima je skladatelj, aranžer, pjevač i dobitnik nagrade Porin Boris Krivec, na gitarama je vrhunski studijski gitarist i glazbeni producent Dragomir Herendić – Dragianni, dok je prateća vokalistica Branka Jovanovski koja je dosad radila s brojnim poznatim hrvatskim glazbenim imenima.


– Snimili smo jednu baladu u kojoj je puno osjećaja. Bilo je teško snimati poeziju ali zaintrigirali su me stihovi, pokušao sam ući riječi pjesme i publici pokazati život o kakvom je pisala autorica stihova. Mislim da je jako bolan ali sve istinske ljubavi su često bolne. Najteže je voljeti koga ne smiješ. Znam puno ljudi koji vole nekog koga ne mogu ili ne smiju imati. Zato znam da će se u ovoj pjesmi puno njih pronaći – rekao je Alen Tarabarić.

Pjevač je spot snimao na atraktivnim lokacijama Hamburga i u dvorani poznate državne glazbene škole Miralles Sall.

Splitski festival

Alen Tarabarić je prije destak godina bio čest gost Splitskog festivala, nastupao je a na jenom je odnio i pobjedu.

Dobitnik je nagrade “Tomislav Ivčić” za domoljubniju pjesmu na splitskom festivalu 1994. godine s pjesmom “U vrtu raste suza”.

– Nije lako pjevati pred splitskom publikom ali to je moj grad i želim mu se vratiti – rekao je Alen koji i dalje surađuje s glazbenicima u Njemačkoj te planira nove projekte u glazbenom svijetu. 

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.