(FOTO) Večera u Čazmi započela psovkama, a završila oduševljenjem

1556


Pripravu večere započela psovkama, a završila oduševljenjem: ‘Sve je bilo super, no ostavljam prostora i za druge kandidate!’

Prodavačica Irena Turković ugostila je protukandidate prvog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Ugostila ih je u svom domu u Čazmi, a u goste su joj stigli domaćica Štefica, vlasnik fitness centra Filip, poduzetnik i frizer Gabrijel i kozmetičarka Silvana. Za svoju večeru, Irena je dobila 37 bodova! “Porcije su bile obilate, ostavljam prostora i za druge kandidate”, objasnila je Silvana svoju osmicu. Štefica i Filip dali su, pak, domaćici 10 bodova – uz sve pohvale. Gabrijel je dao devetku, a sve kako bi ostavio prostora i za druge kandidate.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!


Pripravu večere Irena je započela glavnim jelom, koje je nazvala ‘Žuto na koncu’. “Mljeveno, krumpir, ne mogu odgonetnuti”, pitala se Silvana što bi moglo biti u glavnom jelu. Irena je uskoro otkrila da neće poslužiti tradicionalno jelo, a onda joj se, tijekom premazivanja pileta, omakla i psovka od treme. Ipak, uspjela je prirediti pile – premazati ga maslacem, napuniti sirom, a potom očistiti i krumpire za prilog. Košarice od krumpira privela je kraju, a potom se Irena okrenula predjelu – ‘Ljubičastim kuglicama’. “Moguće da je to batat”, prognozirala je Štefica. “Krije se nešto jako fino iza predjela – mljeveno meso, mozzarella, luk, panceta”, otkrila je domaćica. ‘Tisuću listova’ posljednje je što je Irena odlučila ekipi poslužiti. Spravila je kolač koji obožava – lisnato s pudingom i slatkim vrhnjem.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Filip i Gabrijel uskoro su otkrili da se već poznaju, a poznaju se i Silvana i Filip. Za kraj, ekipi se u kombiju pridružila Štefica koja se, pak, sa svima srela prvi put.

Irena je uskoro dočekala protukandidate prigodnim aperitivima – rakijama od borovnica, šljiva, smokvi i krušaka te likera od marelice, maline i borovnice. “Bilo mi je drago kad sam ugledala domaćicu jer se znamo otprije, znala sam da će atmosfera biti dobra”, otkrila je Silvana prilikom aperitiva. “Preveliki izbor”, otkrio je Gabrijel. “Domaćica mi se činila vesela, gostoljubiva, prijazna”, dodala je Štefica i otkrila da joj se svidio liker od maline. “Fino slatko, ali kad udari…”, zaključila je isto i Silvana.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Ekipa je uskoro sjela, a pred njih su stigle ‘Ljubičaste kuglice’. “Predjelo je izgledalo primamljivo, definitivno je bilo sve kompleksno i lijepo”, pohvalila je Silvana izgled predjela. Pohvale na račun predjela prethodile su glavnom jelu – piletu u maslacu. “Iskreno, nikad nisam probala piletinu na maslacu, nije me očaralo, iskreno – ne”, otkrila je Silvana. “Dekoracija mi se jako svidjela. Okus je bio jako dobar”, dodao je Filip.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Desert sa tisuću listova posljednje je jelo koje je stiglo pred ekipu. Uz njega, poslužila je liker od anisa. “Što se tiče deserta, očekivao sam malo više”, komentirao je Gabrijel. “Desert je bio taman, nije bio presladak, a ni premalo, baš prava sredina. Tražio sam i repete, inače i ne jedem slatko pa mi je desert baš odgovarao”, dodao je Filip. “Možda je trebao malo više stajati da bi se kore opustile, ali nije utjecalo na okus”, zaključila je Silvana.

Za kraj, Irena je udijelila ekipi prigodne poklone. “Jako lijepi i korisni pokloni”, pohvalila je darove Silvana, a složio se i Gabrijel. Nakon poklona, zasvirali su ekipi i ‘Prijatelji noći’ pa se uz glazbu i zdravicu prva ovotjedna večera privela kraju.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.