(FOTO) Ovo je najzgodnija Ličanka! Saznali smo sve o njoj!

3276


Tea Stilinović je  Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2023 , pobjedom na izboru djedu je ispunila želju

 ”Voljela bih vidjeti kako izgleda svijet modelinga i steći nova poznanstva za neke buduće projekte”

Manifestacija  Jesen u Lici  iz godine u godinu privlači sve veći broj domaćih i stranih izlagača i posjetitelja, ne samo iz naše zemlje nego i iz susjednih država. Jedna od atraktivnosti s popisa događanja bio je i izbor Miss Ličko-senjske županije 2023., koji se sinoć održao u Gospiću. Novoizabranom Miss proglašena je sedamnaestogodišnja Tia Stilinović, gimnazijalka iz Gospića. Ona svira klavir, uživa u zvucima koje ovaj impozantni instrument proizvodi, a voli i razveseliti ukućane svojim izvedbama. U slobodno vrijeme se bavi i crtanjem i ide u teretanu kako bi uvijek bila u formi.  Još od kad je bila mala djevojčica, njezin djed je govorio da će ona jednog dana postati Miss pa je lijepa Tea ovom prijavom i pobjedom na natjecanju djedu ispunila  želju. ”Voljela bih vidjeti kako izgleda svijet modelinga i steći nova poznanstva za neke buduće projekte”, kaže Tia.  Njezinim pratiljama proglašene su Anđela Orlović i Ivana Toljan.


Djevojke su na izboru nosile kolekcije Etna Maar, kreacije Slavice Čorak i vjenčanice Nikolina. Za šminku je bio zadužen Beauty studio Petra by Petra Crnković, a za frizure Caroline’s fashion by Karolina Nekić.

Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta i  direktorica izbora  ovom prilikom zahvalila je Turističkoj zajednici grada Gospića, Turističkoj zajednici grada Senja, Turističkoj zajednici Plitvičkih jezera, Ličko-senjskoj županiji i županu Ernestu Petry.

Program, u kojem je nastupio Amir Kazić Leo, vodio je Davor Garić.

Foto: Stjepan Dragaš za Miss Hrvatske

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.